5 hetes terhességnél a 6mm-es petezsák nem kicsi?
Annó 5 hetesen voltam én is. Az van a leleten hogy uterusban egy 6mm-es szabályos petezsák található.
Most 10 hónapos az édes kislányom.
Na ma egy hozzá értő azt mondta, hogy már az első UH- kor ugye 22 nap telt el az ovutól, így a 6 mm kicsi, és minimum szivcső pulzàlàsnak lennie kellene.
Persze most azzal àltatom magam, hogy az SZTK- ban erre nagyon nem fordítottak időt...
De eléggé elkeseredtem :(
#9! Kölyköd max. neked van.
Az elég érdekes lenne, mert a spermiumok bajosan várnak 1 hétnél is többet a petesejtre, szóval inkább előbb 😉
Az elmélet már megvan, már csak gyakorlatot kell szerezned és nagyon képzett leszel. Nagy felismerés lesz, amikor rájössz, hogy az embriók nem mindig olvassák a tankönyveket😁
9-es, semmi tünetem sincs kb, 2*1 napig volt kis émelygés, meg érzékeny a mellbimbóm.Az előző terhességemnél ilyenkor már minden kajàtól émelyegtem, most semmi... szerintem ez is arra utal, hogy üres maradt a petezsàk sajnos
Nem számítok sok jóra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!