Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igazából tudom, nagyon uncsi...

Igazából tudom, nagyon uncsi az ilyen kérdés, de nagyon szeretnénk babát és fèlek örülni. Ma van 9.dpo (LH teszt alapján). Ma kíváncsiságból csináltam tesztet. Szerintetek örülhetük?

Figyelt kérdés

jan. 28. 19:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
No úgy néz ki h mára nem várom és eddig szerencsére nem is jött meg. Csináltam tegnap előtt és ma is egy clear blue digitális tesztet, ami a hetet is írja. Tegnap előtt 1-2hetet írt ma reggel 2-3at. Nagyon örülünk! Remélem a vizsgálaton is majd 2-3 hét múlva jó híreket kapunk. Ettől még félek nagyon mert volt 1 terhességem Amin a 10.heten is csak petezsàk volt és nem fejlődött ki.
febr. 2. 12:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet már nem olvassa el senki de azért megosztom veletek, hogy ma volt az első vizsgálat is minden rendben. Ver a kis szivecskèje, megfelelően fejlődik eddig a kis bogyó. Úgy örülünk 😊
febr. 28. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

#12! Gratulálok! Mostmár azért kezdheted beleélni!😁

Ne rólam vegyél példát, mert én még most se merem, pedig 15 hetes vagyok 😂

febr. 28. 19:28
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 Lehet már nem olvasod, de azért gratulálok én is. Hogy vagytok? Én most vagy kerék 22hetes. UH szerint 1 héttel nagyobb. Na most még azon izgulok hogy nehogy nagyon korának jöjjön. Bár minden rendben van, néha néha bekemenyedik a hasam 1percre, olyankor van h a derekam is fáj hozzá. Kedden 509g-ra becsülték és 27cm. :)
jún. 7. 06:45
 15/15 anonim ***** válasza:

#14!Szuper😁Mi is jól vagyunk. Én 29hetes. Legutóbb nekem is pár nappal nagyobbnak mérték, de ez már nem számít, genetika. Az eleje a valós. Azon én is parázom, hogy nehogy előbb jöjjön. Neki mondjuk már jó esélyei lennének, de sehogy se áll a lakás, szóval ott maradjon. Mondjuk szerencsére nem nagyon akar kijönni. Eddig haránt volt, most befordult. Farosba🤦🏽‍♀️ Hát, az rosszabb. Szörnyű amikor neki áll lefelé taposni a lábaival, miközben megfeszíti magát.

Nekem múlt hét csütörtökön becsülték 1316grammra. Hosszát nem tudom, de mindenhol ott van 🤣

jún. 7. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!