Üres petezsákkal kinek hogy alakult a terhessége?
Sziasztok!
Január 5-én halvány pozitívat teszteltem x-epillel. (A menstruációm teljesen rendszertelen, így azzal most nem lehet számolni.) Január 24-én voltam nőgyógyásznál, ahol 18x8 mm-es petezsákot látott. Mást nem mondott, csak annyit, hogy ha jó a szemem, akkor láthatok valami pici dolgot,ami az embriódomb, abból fejlődik ki majd a baba. Szerinte a terhesség 4-5 hetes lehet. Ahhoz mérten teljesen rendben van.
Megmondom őszintén, én ott teljesen magam alatt lettem, már bőven szívhangot vártam, erre üres petezsák várt csak. Akárhogy számolok 6 hetes biztos voltam aznap. 3 héttel későbbre kaptam időpontot.
Először egyébként hüvelyi ultranhanggal nézett, de úgy nem igazán látott semmit, majd hasira váltott, mert előrehajló a méhem szerinte. Ott látta a petezsákot.
Legjobb lenne a boldog tudatlanság, de túl sokat olvasgattam már. Aki volt már hasonló helyzetben, annak hogy alakult a dolog?
Ha abból indulunk ki, hogy január 5-én voltál 4 hetes terhes, 24-én 6+6 hetes lehettél, amikor bőven kell embriónak + szívhangnak lenni.
Ha esetleg nem kerek 4 hetesen volt először pozitív teszted, hanem mondjuk 10dpo-n, akkor is 6+2 hetes terhességnél pulzálásnak és kb. 4-5 mm-es embriónak kellene látszódni.
Neken valós idejű terhességem volt (lombik, szóval pontos a fogantatás kora) 6+0-n 2.5 mm-s embrióm volt pulzálással. 7+0-n már 9 mm volt az embrió, szép szívhanggal.
Őszintén, így én se nagyon reménykednék. Én majdnem pontosan úgy voltam, mint #3, leszámítva, hogy nem voltam lombikos. Volt, hogy egy-két nappal kisebbnek mérték, mint amekkora lehetett(tudtam, hogy olyan későn nem lehetett fogantatás), így is agyon szekáltam a dokikat.
Ha 2 héttel fejletlenebb lett volna, mint amekkorának lennie kell, addig ki se jövök, amíg ezt nem tisztáztuk a dokival. Az hogy lehet, hogy te meg se kérdezted?
Úgy, hogy teljesen lesokkolt odabent. Nyugi, én se értettem soha az ilyen nőket..hogy hogy nem lehet akkor kérdezni míg bent vannak az orvosnál. Aztán tessék, fordult a kocka.
Bent volt a férjem is egyébként, ott mosolygott, hogy minden rendben, jó helyen tapadt meg. Szörnyen éreztem magam, most is, ha belegondolok, hogy milyen boldog volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!