Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy abszolut nem...

Lehetséges, hogy abszolut nem érzek keményedést?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok,és még nem éreztem,hogy az egész hasam alul-felül bekeményedne.MAgnéziumot nem szedek!Köszi
2009. jan. 4. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is csak nagyon ritkán érzek keményedést, de jóslóid vannak? Nekem azok sem mindennaposak. Már neked sincs sok hátra:) Kitartás!

39 hetes pocis

2009. jan. 4. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egész terhességem alatt nem éreztem sosem keményedést. Ennek ellenére 39 hét 6 napra kijött a kiskrapek. Könnyű szülést kívánok neked :)
2009. jan. 4. 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Néha a hasam alja fájdogál,meg egy kis hüvelyi nyilalás,de semmi extra.
2009. jan. 4. 09:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nektek is könnyű szülést!
2009. jan. 4. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok! Nekem is a pocim alja fáj, meg ha a kislányom úgy mozdul, olyan mintha a hüvelyemben érezném;)

Könnyű szülést, és jó babázást!

2009. jan. 4. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem éreztem egy igazi keményedést sem egész terhességem alatt. 11 nappal előbb, minden előjel nélkül (előtte este még vígan vásárolgattunk és rokonlátogattunk), megszületett a kislányom 4 óra alatt.

Könnyű szülést neked!

7 hetes kislány anyukája

2009. jan. 4. 10:43
 7/7 anonim válasza:
100%

Nekem sem volt semmi,a ctg-n a 40.héten is azt mondta a csaj,hogy biztos el vagyok számolva,semmi fájást nem mutatott a gép.Másnap éjjel megszültem,4200g lett a baba.Ja,és piszok gyorsan tágultam,az első fájástól a felsírásig kb 5 óra telt el.

Szóval ne izgulj,és könnyű szülést!

2009. jan. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!