Van olyan anyuka itt akinek tényleg abszolút problémamentes volt végig a terhssége?
Úgy értem, hogy minden véreredmény jó volt, minden UH, cukor, semmi vizesedés, ödéma, pattanás, émelygés, magas vérnyomás stb. stb. és a szülés is jól sikerült.
Nekem azért volt egy-két kisebb kellemetlenségem mindkét terhességemnél - bár nem volt vészes.
Szerintem olyan nincs, hiszen legalább a plusz 10-05 kilót mindenki nehezebben viseli a végén, és még olyat se hallottam, akinek az utolsó hónapokban ne kellett volna óránként pisilni járni. :)
Én többször hánytam az elején, meg egy ronda pattanás is nőtt a homlokomra, ennek ellenére problémamentesnek éltem meg, hiszen jó volt minden leletem, könnyű, gyors szülésem volt, és a babám is egészséges.
Nekem csak a vizesedéssel volt gondom, de csak addig míg kánikula volt, most már az sincs. Egyébként teljesen jól vagyunk, minden lelet rendben volt/van.
39 hkm
Szia! Hát, nekem ilyen volt, bár a „szülés is jól sikerült” nálam császárt takar (amivel egyébként szintén semmi gondom). Terhességi hányinert és vizesedést is csak hírból ismerem, a 8. hónap végéig dolgoztam, tornáztam, minden eredmény rendben.
VISZONT: ezek ellenére végigparáztam a terhességem, mindenféle különvizsgálatokra szaladgáltam, hogy biztos egészséges-e a gyerek. De az igazi gondjaim akkor jöttek, miután megszületett – fogalmam sem volt, mit kell kezdeni egy kisgyerekkel, még ma is (immár 7 éve nyomom) folyton aggályaim vannak az anyai képességeimet illetően.
Szóval, most visszatekintve, én inkább felcserélném a paráimat 9 hónapnyi ilyen-olyan nyavalyával, mert az elmúlik egyszer. ;)
Azt hiszem én vagyok az ellenpélda akkor :)
Az első terhességem ...7 hónap hányás, magzatvízvétel, brutál szülés :(
Aztán kárpótolt a természet :)
Az első próbálkozós hónapban pozitív teszt, összesen 4 kg hízás (pedig ettem össze-vissza) és a 37. hét végén másfél óra alatt szültem meg. :)
Nem volt lábdagadás, pisilhetnék, fáradság.
Még hányingerem sem volt.
Most a harmadik babával a 20. hétig hánytam :) azt hiszem most nem leszek olyan szerencsés, mint 2 éve :) de ezen kívül eddig minden okés!
Hát itt vagyok én. Nálam csak ezek voltak: az elején fáradság, a vége felé kb. 1 hétig sok volt a savam. Én ezeket nem tartom problémának.
8. hónapig dolgoztam, szülés előtt 3 nappal túráztam.
A szülés 6,5 óra volt. A szülés utáni vizsgálat sokkal jobban fájt, mint a vajúdás, és tudom, hogy hihetetlen, de a kitolásnál nem éreztem fájdalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!