Magánorvos nem tud igazolást adni? Ilyen létezik vagy engem hülyítenek?
Szükségem lenne egy igazolásra, hogy a magzat betöltötte a 91.napot, de az orvosom azt mondta Ő ilyet nem tud kiadni, mert magándoki. Annyi volt a válasza, hogy menjek be a terhesambulenciára és ott próbáljak meg kérni. Ezzel csak annyi a bajom, hogy nem véletlenül járok magánba terhesgondozásra hanem, mert irtó bunkók nálunk a kórházban. Illetve nem is látom reálisnak, hogy ott adnának, ha egyszer nem ők végzik el a vizsgálatokat. 12 hetes genetikain is magánba voltam, de ott sem tudtak segíteni, sőt ott még a kiskönyvben sem töltötték ki a rájuk vonatkozó részeket.
Kicsit csalódott vagyok, hogy hiába fizetünk ki súlyos összegeket, még így is simán ránk csapják az ajtót, ha kérni merünk valamit. Ti honnan szereztetek ilyen igazolást? Ha bemegyek a terhesambulenciára tényleg lehetséges, hogy nem küldenek el?
Én eljártam a kötelező "okoskodásra" azért az SZTK-ba is (már magam sem tudom, milyen többletet vártam, amit a magán nem mond 🙃), de magándokihoz jártam igazából terhesgondozásra.
Az a poén, hogy nekem nem kellett ez a papír, mégis mindkét doki kiadta kérdezés nélkül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!