Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magánorvos nem tud igazolást...

Magánorvos nem tud igazolást adni? Ilyen létezik vagy engem hülyítenek?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy igazolásra, hogy a magzat betöltötte a 91.napot, de az orvosom azt mondta Ő ilyet nem tud kiadni, mert magándoki. Annyi volt a válasza, hogy menjek be a terhesambulenciára és ott próbáljak meg kérni. Ezzel csak annyi a bajom, hogy nem véletlenül járok magánba terhesgondozásra hanem, mert irtó bunkók nálunk a kórházban. Illetve nem is látom reálisnak, hogy ott adnának, ha egyszer nem ők végzik el a vizsgálatokat. 12 hetes genetikain is magánba voltam, de ott sem tudtak segíteni, sőt ott még a kiskönyvben sem töltötték ki a rájuk vonatkozó részeket.

Kicsit csalódott vagyok, hogy hiába fizetünk ki súlyos összegeket, még így is simán ránk csapják az ajtót, ha kérni merünk valamit. Ti honnan szereztetek ilyen igazolást? Ha bemegyek a terhesambulenciára tényleg lehetséges, hogy nem küldenek el?

jan. 23. 16:01
1 2 3
 11/25 babyboom567 ***** válasza:
100%
Nyugodtan menj sztk-ba.Még ingyen is többet kapsz mint most.Teljesen irreális ,hogy beküld egy papírért,hisz pont azért járnak magánba az emberek, mert nem akarnak sztk-ba járni.Az eszem megáll komolyan. Simán kiírhatnád a doki nevét,hogy más elkerülje ezt a "tortúrát" vele.
jan. 23. 16:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kiadta a magándokim. Mégcsak megjegyzés se volt rá. Babaváróhoz is kértem tőle az igazolást, 2. baba, azt is töltötte egyből. Nemértem ez mi a te dokidtól. Ez lenne a dolga, ezért fizeted, hogy végigkisérje a várandóságodat és hozzá tartozó dolgokat
jan. 23. 17:12
 13/25 A kérdező kommentje:
#11 Az a szomorú, hogy Debrecenben az egyik legfelkapottabb doki, bár valóban kedves, kedvesen is küldött el, az asszisztens meg kb.ránk csapta az ajtót. Szívesen kiírnám a nevét, de nem szeretném lejáratni, csak tényleg nem tudom hova tenni ezt a viselkedést.
jan. 23. 17:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Én eljártam a kötelező "okoskodásra" azért az SZTK-ba is (már magam sem tudom, milyen többletet vártam, amit a magán nem mond 🙃), de magándokihoz jártam igazából terhesgondozásra.

Az a poén, hogy nekem nem kellett ez a papír, mégis mindkét doki kiadta kérdezés nélkül...

jan. 23. 17:18
 15/25 anonim ***** válasza:
53%
Bocs, de te vagy a hülye, hogy ilyen dokihoz jársz. 5 percért mi a töknek fizetsz? Nálunk az sztk-ban többet foglalkoznak a terhesekkel, mint 5 perc.
jan. 23. 17:19
 16/25 anonim ***** válasza:
Sápy?
jan. 23. 17:39
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem Sápyról van szó. Külföldi doki, talán ennyivel még nem járatom le, ha leírom.
jan. 23. 17:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem debreceni doki magánrendelés magától adta az igazolást. Mondjuk en tuti nem ahhoz jártam, akihez te.
jan. 23. 17:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnőm adta a nyomtatvànyt első alkalommal. A magándoki meg aláírta, lepecsételte. De az én dokimnál tuti nem lett volna csak úgy ilyen nyomtatvány.:D Mondjuk nyugdíj közeli korban van.
jan. 23. 17:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak pénzt akar látni :/
jan. 23. 18:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!