Van esély arra, hogy megszeretem a gyerekemet?
#40 válaszoló vagyok és az, akinek hasonló érzései vannak, mint a kérdezőnek.
Viszont!! Akármennyire is tele vagyok kétségekkel és félelmekkel a nem tervezett terhességem miatt, akkor sem adnám örökbe a gyerekemet, ugyanis nem vagyok inkubátor.
Ha az örökbeadás opció lenne, akkor az abortusz is az lett volna. Ez az, amit az ilyen kérdések alatt vergődő nők nem képesek felfogni.
A terhesség alatt tele lenni kétségekkel, frusztrációval teljesen normális dolog, ugyanis a hormonok erre rátesznek még egy nagy lapáttal.
A kérdező, ha nem is akarja gondozni a gyerekét, ott lesz egy nagy család mellette, aki meg fogja tenni, így semmi szükség nincs arra, hogy odaadja teljesen idegen embereknek. Ezenkívül, az apának is van beleszólása, ha tetszik, ha nem.
Micsoda összeesküvés-elmélet 🤦♀️ bravó! Aki szeretne megismerni, hogy van gyerekem, írjon privátot, szívesen látom.
Azt amit írtam hogy ismerek valakit, azért tettem, mert a legjobb barátomról van szó, akiknek nagyon rossz látnom a szenvedését. De már bánom mert nagyon elvitte a gondolkodást. Túl sok netflixet néztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!