Mekkora esély van arra, hogy gond lehet a babával?
A tesóm terhes lett, aminek alapból örülnék. Viszont tudom, hogy ő is és a férje is füveztek heti rendszerességgel. Valószínűleg még akkor is mikor már megfogant a baba, de még nem tudták a terhességet.
Kb a 9 hétben jár, eddig minden rendben, láttak szivhangot.
Viszont én nagyon aggódom, hogy a későbbi vizsgálatok során kiderül, hogy gond van a babával. Mekkora az esély erre? Mióta tudja, hogy terhes azóta nem csinál ilyet, a rendes cigit se szívja.
Nem lehet tudni lesz e baja, de az jo jel hogy eddig minden rendben volt. A 12. Heti ultrahangon meg a 18. Többet tudnak.
A lényeg, hogy abba hagyta mikor megtudta terhes. Azt tudom, hogy amikor probalkozni kezdtünk a férjemmel akkor a nőgyógyász mondta hogy véletlenül se fuvezzunk vagy cigizzunk. Gondolom ez a fogantatast garolhatja de nem mondott semmit a magzati fejlodesrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!