Hogy működik ez a naptár?
Csak az életkort,meg a hónapot kell beírni,és kiírja fiú vagy lány lesz a baba. Olyanok nézzék már akik biztosra tudják a babák nemét.
Ez jól számol, de persze ettől még nem biztos, hogy talál is. Nekem mindenesetre bejött.
És még valami. a kínaiak az anya életkoránál is a fogantatástól számolnak, tehát a 30. szülinapod előtt 9 hónappal már betöltött 30 vagy. Az is bezavar, hogy a kínai naptár február környékén kezdődik, mindig változó időpontban.
Azért sok sikert mindenkinek és főleg jó szórakozást!
Szia! Én a 10-27 08:00-as válaszoló vagyok. Szóval tavaly a lányomnál fiú mutatott, most lányt mutat és 100%, hogy fiam lesz. Úgyhogy nálam teljesen megdőlt a dolog. :)
de amúgy ha beírod a keresőbe hogy fiú-lány kalkulátor nagyon sok ilyen kalkulátort ki fog hozni, nem csak magyar oldalakat, de nyelvtudás nélkül is könnyedén megcsinálható. ebben van jónás naptár, anya-apa születési dátum kalkulátor, minden féle és nekem ezen a kínai naptáron kívül mindegyik fiút hozott ki és tényleg az lesz. :) ha sok időd van el lehet vele játszadozni egy darabig. :)
Kedves Utolsó!! Írnál konkrét oldalakat??
Nagyon megköszönném!! Én csak 1 kalkulátort találtam a kínain kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!