Hogy működik ez a naptár?
Figyelt kérdés
Csak az életkort,meg a hónapot kell beírni,és kiírja fiú vagy lány lesz a baba. Olyanok nézzék már akik biztosra tudják a babák nemét.
2010. okt. 23. 13:05
21/33 anonim válasza:
Két lányom van, és két fiamnak "kellene lennie".
Ennek semmi tudományos alapja nincs így ránézésre...
És miért csak az anyától függ a fogantatás?
Egy apa is kellene, nem?
:o)
22/33 anonim válasza:
Nekünk sem jött be. Lányt írt, és kisfiúnk lesz.
23/33 anonim válasza:
Nekem mindhárom gyerekemre rosszat mutatott. Remélem tényleg fordítva működik, mert akkor most lány van a pocakomban. Majd megírom, 3 hét múlva.
24/33 anonim válasza:
Ez a naptár sajnos rosszul lett programozva. Nekem is rosszakat mutatott, mert az èletkornál a megkezdett èvek helyett a betöltöttel számol. Nekem megvan a naptár ès ha helyesen nèzem, akkor mind a 4 babám nemèt jól mutatta. Egyèbkènt a pontosságát 66% körülre teszik, ami nem sok, de mègiscsak több, mint az 50%. Meg lehet nèzni, hogy melyik hònapban fogan nagy valószinûsèggel a kivánt nemû gyermek.
25/33 anonim válasza:
Nekem lányt mutat, s fiú van a pocakomban. Uh-on is tutira mondták, s olyanok is szóltak már a pocimra ránézve, akik nem tudták a nemét, s mindenki eltalálta. Még azt is hány hónapos vagyok. November közepe körül kell mennem a 3. uh-ra, s akkor egy másik orvost is megkérdezek az a biztos. Amúgy május 2.-án fogant a babám, s 26 éves vagyok. Áprilisban volt meg a mensim utoljára. S ha áprilist nézem akkor is, ha májust, akkor is lányt ír, pedig fiam lesz.
26/33 anonim válasza:
nekem lanyot josol es az is lesz elvileg :)
27/33 anonim válasza:
Nekem mindkét fiamnál eltalálta.
28/33 anonim válasza:
Nekem először fiút mutatott és lányom lett, most lányt mutat, majd két hét múlva kiderül. :) Majd jelentkezem!
29/33 A kérdező kommentje:
és ha életkornak a betöltött évet írjátok,nem pedig a megkezdettet? pl: én 1980-04-06-án születtem,akkor 2010-03-30-án még 30 éves vagyok nem pedig 31.
2010. okt. 27. 14:44
30/33 anonim válasza:
nekem a betöltött, s megkezdettnél is lányt ír, s fiam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!