Kislányt szeretnék! Valami praktikát tudtok? A jónás naptár nem működik, az óra perc nem ismert számomra.
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 20:23
1/6 anonim válasza:
Mi is ezen dolgozunk nemsokára! Arra épitünk, h a lányspermiumok lassabbak, de kitartóbbak, a fiúk fürgék, de sérülékenyek. Tehát a peteérés napjának ismeretében lehet próbálkozni. pl. 2 nappal a peteérés előtt akciózva, a "fiúk" nagy része nem éli túl a hüvelyi viszontagságos létet, mig a "lányok" nagyobb eséllyel maradnak meg a peteérésig. Aztán, hogy bejön-e, majd elválik...
2/6 anonim válasza:
gyakorlatilag sehogy, az első válaszoló tippje a legtudományosabb!
3/6 anonim válasza:
Ja, a fentieket figyelembe véve ha pont a peteérés napján, vagy másnap történik a fogamzás, nagyobb az esély fiúra, pont az Y-kromoszómát hordozó spermiumok fürgesége miatt. Mert a petesejt ugye már készen áll, ők meg előbb érnek oda, mint a csajok... Ezek voltak a legértelmesebbnek tűnő tippek, amiket a netről ill. újságokból összeszedtem. /1. hozzászoló voltam/
4/6 anonim válasza:
ha nem tudatos az akciózás, akkor nagyobb esély van a lányra. a nagyon sokmindenre odafigyelős, ovutesztes, hőmérős babák általában fiúk, mert ott jobban kitalálják a peteérés dátumát. én azt mondom neked, ha lányt szeretnél, akkor egyszeruen hagyd az egészet a francba, és bízd a természetre :-)
38 hetes km lánnyal a pociban
5/6 anonim válasza:
Nekem 2 fiam lett úgy, hogy nem méricskéltem csak ahogy sikerült :) Most megpróbáljuk a peteérés előtti akciót, hátha... Aztán ha megint fiú lesz, nagyon fogom szeretni :)
6/6 anonim válasza:
Ajánlom a www.ciklus.hu oldalt, kaphatsz ötleteket, segitséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!