Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok, alkoholt fogyasztottam (?)

Figyelt kérdés
Rettenetesen érzem magam, elmondani nem tudom, mennyire. Párommal december végén kezdtük a babaprojektet, nem számítottam rá, hogy rögtön elsőre sikerülni fog a baba. A múlt szombaton születésnapon voltunk, és kb.1 üveg bort megittam ☹️ majd kedden pozitívat teszteltem. Okozhat ez problémát a továbbiakban? Borzasztóan félek...

2024. jan. 18. 08:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi, nem. Ilyenkor még nem vagytok kapcsolatban. Csak kb 6 hetesen kezdődik. Nekem is akkor jött össze anno, amikor lemondtam róla abban a hónapban, jól berúgtam, 2 nap múlva pozitívat teszteltem :D
2024. jan. 18. 09:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel egy alapos berúgás alatt tárgyaltuk ki, hogy mi van, ha terhes, az is volt, semmi baja a gyerekének.
2024. jan. 18. 09:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Most hatalmas kő esett le a szívemről..
2024. jan. 18. 09:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmék nem terveztek babát, nem tudta, hogy terhes, annyira berúgott, mint a csacsi, utána derült ki, hogy terhes. Makk egészségesek. Én nem tudtam, hogy terhes vagyok, és advilt vettem be fejfájásra, kiderült, hogy terhes vagyok. Maximálisan makk egészséges gyerek lett.
2024. jan. 18. 10:39
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
10 hetes korra alakul ki a méhlepény és köldökzsinór kapcsolat. Addig nem jut át semmi.
2024. jan. 18. 10:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Annyira jó ezt olvasni 😊 köszönöm!
2024. jan. 18. 10:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
10 hétnél azért előbb, olyan 6-7 hetes korra.
2024. jan. 18. 10:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi gond. Valaki masszívan végig issza a terhességét és úgyis egészséges babája lesz... Én 8 napos, második antibiotikum kúrán voltam, amikor pozitívat teszteltem. Vagyis a babánk úgy fogant, hogy éppen brutál beteg voltam és a második antibiotikum kúra végén teszteltem kb. pozitívat. Egészséges kislányom született. :) Sokan futnak bele ilyesmibe...
2024. jan. 18. 11:09
 9/14 anonim ***** válasza:
35%

7: [link]

“A tizedik hétre alakul ki teljesen a köldökzsinór, amely már alkalmas arra, hogy vér oxigént és táplálékot szállítson a magzatnak.“

2024. jan. 18. 11:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, nem gáz. Nem lesz düddő a gyerek.
2024. jan. 18. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!