Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babának ha...

Lehet baja a babának ha romlott ételt ettem?

Figyelt kérdés
35 hetes terhes vagyok és megettem egy adag romlott tzatziki-salátát, mert nem szerettem volna kidobni, viszont kint felejtettem tegnap délelőtt és egész nap kint volt illetve egész éjszaka és baromi savanyú volt már a tejföl benne….nekem nincsen tőle semmi bajom, de kicsit aggódom, hogy a babának ne legyen baja

2024. jan. 16. 16:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem trollkodik a kérdező, ne vegyétek már komolyan.
2024. jan. 16. 22:41
 22/25 A kérdező kommentje:
A gyereknek majd nyilván nem fogok adni romlott dolgot, viszont a mai árak mellett sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy ki dobáljak húsokat…igen be tettem a tojásban levő húst a mikroba, amíg ettem, hogy a macskáim nehogy meg egyék és véletlenül ott is felejtettem éjszakára mert elfelejtettem és le feküdtem utána aludni. Ma reggel mikor melegíteni akartam a kávét akkor vettem észre és gyorsan ki is sütöttem, hogy ne kelljen kidobnom több mint fél kiló karajt…de hála istennek eddig még hasmenésem sem lett ma úgyhogy szerintem végül nem lett baj…
2024. jan. 16. 23:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont a 3 legveszélyesebb a hús, a tojás és a tejtermék ilyen szempontból. Most lehet nem lett baj, de ebből igen is hatalmas bajotok lehet, hogy a konyhában itt ott romlott étel van, főleg hogy kidobás (és utána alapos takarítás) helyett meg is eszed. Nem lesz ám mindig szerencséd. Mondanám, hogy trollkodsz, de sajnos ismerek ilyen embereket. Maradt már elől étel nálunk is, olyan is, amin ugyan nem éreztem semmit, de inkább kidobtam, hiszen egész éjjel elől maradt... Morogtam 2 sort, hogy hogyan lehet ennyi eszem, most dobhatom ki. Aztán elsikáltam alaposan az edényt és eszembe sem jutott kockáztatni egy ételmérgezést.
2024. jan. 17. 07:12
 24/25 anonim ***** válasza:
20as amúgy nem volt szaga, ilyen tálcás grill húsok voltak, így nem lehetett érezni, de alapból landolt a kukába :D Nekem pl most alapból érzékenyebb a szaglásom, aminek már furcsa szaga van alapból nem eszem meg.
2024. jan. 17. 07:18
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
23 Egyetértek. Ez a hármas kombináció. Nekem van családtag,aki kényesen ügyel a higiéniára,stb.,de még ott is felütötte a fejét 1x a Szalmonella. Gyötrelem volt,amin átment szerencsétlen. Azóta még annál is jobban figyel. Kérdező,ha gond lesz,nem egyből fog ám kiderülni. Egyébként ha fél kg húst nem dobsz ki emiatt,akkor a gyerekkel is megeteted? Nem fél kg-ról lesz szó,de bizony lesz,hogy megcsinálod a tojást és széthajigálja,stb.,ergo kárba vész. A földről majd feleteted vagy mi? :D Komolyan,nem gondoltam volna,hogy létezik ilyen,lehet tényleg kamu.
2024. jan. 17. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!