Lehet baja a babának romlott rántott hustol?
Ha terhes vagy, az még magzat, kár lepontoznk a 3ast...
Baba majd ha megszületett...
Egyébként ha végig hűtőben volt, az égvilágon semmi baja nem lett annak a húsnak. Terhes vagy, lehet csak te érzed annak.
Nem lesz baja.
Amúgy van ilyen. Én a nyershús szagától is ki voltam mindegyik terhességem alatt, és nem tudtam megsütni, annyira rosszul lettem a szagától. Inkább csak neked esett rosszul, nem volt semmi baja.
Ja azt hittem a gyerek evett belőle.
Baba🙊🙈🙉
8. Helyesbítettem, nem belekötöttem. Sajnálom, hogy nem tudod, van a kettő között különbség.
A stílusodat inkább nem kommentálnám.
Van egy kis gond a szövegértéseddel. Egyáltalán nem írtam, hogy nem tudom, mi a különbség a két szó között, inkább arra utaltam, hogy nem okoskodni kell ide járni, hanem a kérdésre válaszolni. Gondolom, az orvosokat személyesen nem mered kiosztani ezért az égbekiáltó nagy bűnért, ha babát mondanak magzat helyett... Az a tipikus akárki lehetsz, aki magát mindenkinél mindig mindent jobban tudónak képzeli.
Nehéz lehet veled együttélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!