Romlott ételtől lehet baja a babának?
2 napja ettem 2 szelet sonkát, aminek furcsa szaga volt. Sajnos a húsok/felvágottak szagát mostanában amúgy is érdekesnek érzem, a friss húsét is, így ettem belőle.
Aznap délután volt egy kis hasfájás, gyakoribb wc-re járás, de sem hányást, sem hasmenést nem tapasztaltam.
Ma jutott eszembe, hogy tegnap a párom megette a maradék sonkát, és kérdeztem, hogy szerinte jó volt-e (szavatossági idő szerint nem volt lejárva), és mondta, hogy nem.
Aggódom, hogy a 20 hetes babámnak lehet-e ettől baja? :(
egyébként meg tessék, barátnő...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Hát most nagyon nem kéne romlott kaját enned. Az immunrendszered máshogy működik, mint egyébként. A liszteriózis elég veszélyes ilyenkor.
Lehet, hogy most megúsztad, de ne csinálj ilyet többet.
#1-es! Gondolom nem tudta eldönteni, hogy jó e vagy rossz, mivel írja, hogy most mindent máshogy érez...amúgy meg lehet, hogy 2 nap múlva már tényleg nem volt jó íze.
Én valamelyik nap párolt káposztát ettem és 2 óra múlva olyan erős hasmenés kapott el, hogy 1 órán keresztül a wc-n ültem. Nem tetszett a gyereknek na...
Én nekem azt mondta a nőgyógyász amikor terhes voltam hogy nem lehet enni csak sütve vagy főzve. Se szalonna se kolbász se hasonlók.
Jó a csomagolt sonka más mert az hőkezelik de a többit amit csak füstölnek azt nem.
Köszönöm Mindenkinek a választ!
A hús témával nagyon hadilábon állok. Az összes húsnak van számomra szaga, és nem tudom megállapítani, hogy jó-e még vagy sem, mert egyszerűen büdösnek érzem az összeset. :(
Picit megnyugtató, hogy más kismamák is így vannak ezzel, mert terhesség előtt semmi bajom nem volt a húsokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!