10 hónapos babának csak ételtől lehet ekcémás az orra alatt?
Köszönöm, hogy írtatok!
Babé fürdetőt használunk, már pár hónapos kora óta.
Kaja után mindig meg kell mosnom az arcát, mert brutálisan néz ki:)
Most szép sorban elhagytam minden lehetséges allergizáló kaját,amit eddig evett, de két nap ekcémamentes nap után megint kijött, a bánat tudja mitől...
Tényleg lehetséges lenne, hogy mosóportól, öblítőtől az orra alatt ekcémás? Meg néha a szeme alatt is...
Ha-s pépet, tápszert kap, mert az apja is ekcémás, meg a lányom is, tejtermékkel még próbálkozni se merek, mert a meglévő ekcéma miatt nem tudom, hogy kiüti- e, vagy nem. Vagy attól máshol lesz kiütéses?
Utolsó vagyok!
Szerintem a tejet semmiképpen ne add neki.Nem csak az ekcéma miatt, hanem mert az ő kis szerveztük nem tudja befogadni. Nekem anno azt mondta a védőnő, hogy nem feltétlenül új kajától jön ki, lehet, hogy olyantól lesz kiütéses, amit már régóta kap, csak épp mostanra telítődött a szervezete vele. De az nem lehet, hogy nálatok simán örökölte apától?
Megint az utolsó vagyok!
Szerintem lehetséges, de kérdezd meg a dokit vagy a védőnőt. Vagy azóta elmúlt már. Ja még annyi, hogy nekünk mindig Elocommal kellett kenni, csak azzal vigyázni kell csak este szabad használni, mert miután bekentük már nem szabad fényre menni mert fényérzékenységet okozhat! Ja, de várjál!!! Azt arcra nem is lehet talán használni. Áááá!! Nem tudom, kérdezd meg szerintem, aztán írj, hogy mit mondtak!!!!
Köszi:)
Tegnap voltunk védőnőnél, most kitaláltuk, hogy én főzök neki, csak répa, krumpli, alma, csirkehús, sütőtök az alapanyag. Egy hétig tartom ezt, aztán jövő hét kedden megyek vissza hozzá.
De még mindig ekcémás az orra alatt, pedig most aztán semmi olyat nem kapott.
Ja, meg a ruhákat extra öblítéssel mosom. Hátha a mosópor/öblítő a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!