Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől érdemes a...

Hányadik héttől érdemes a Magnerotot elhagyni?

Figyelt kérdés

Már az első trimeszter óta szedek 3*2 szem Magnerotot naponta, plusz 3*1 nospat. Most vagyok 36 hetes .A Nospat már két hete nem szedem, a Magnerotot meg egy hete csökkentettem 3*1-re , de mától már csak napi kettőt akarok beszedni (amúgy nekem semmit nem ért). Olvastam, hogy a 35-36.hét körül ajánlott abbahagyni, védőnő szerint végig kell szedni a 40.hétig. Nekem viszont egy nőgyógyász ismerősöm mondta, hogy azért jobb a 36.hét körül abbahagyni, mert vissza tudja tartani a szülést, ha a terhesség végéig szedem.

Ti akik szedtétek,mikor hagytátok abba és hányadik hétre született meg a babátok?

jan. 6. 12:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Bizony, jol teszed. Én nem hagytam abba a szedését, igy a hasamban ünnepelte a 18-at is a gyerek. 🤣

Jézusom... 😅 "nem görcsöl a lábam, meg semmi ilyen bajom nincs ,ha meg fog, akkor kibírom"

Akkor eddig is mi a tosznak szedted? Kibírtad volna idáig is.

jan. 6. 15:09
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Kifejezetten kihangsúlyozta a vedőnő, a háziorvos és a nőgyógyász is, hogy magneziumot a 36. Hétig lehet csak szedni, ugyanis gátolja a méhösszehúzódást!
jan. 6. 18:51
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
#12. Mondom, én a 40. hétig szedtem 18 éve, és meg mindíg nem szültem meg, úgy visszatartja a szülést!
jan. 6. 18:58
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
13! Nagyon szánalmas vagy, hogy ebből csinálsz poént
jan. 6. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

Akik a 40. hétig szedték azt mondják így is megszültek azt meg lehet kérdezni hogy természetes szülés lett vagy császár, ha természetes akkor szükség volt-e oxitocinra és meddig tartott a vajúdás?

Mert az igaz, hogy egy gyerek sem marad bennt, de azért nem teljesen mindegy az sem hogy jön ki...

jan. 6. 19:06
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

6# vagyok.

Mind a 2x szülés napjáig szedtem. Mind a 2x spontán szültem, oxitocin nélkül. 7 illetve 3 óra vajudással.

jan. 6. 19:10
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
11. vagyok, szintén végig szedtem, első szülés másfél óra alatt, oxi nélkül. Na?
jan. 6. 19:19
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
#14. Ritka szánalmas vagy, ha azt hiszed, hogy a szájon át szedhető magnézium visszatartja a szülést.😅
jan. 6. 19:25
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

18as! Inkább az orvosomaimra hallgatok, valószínűleg okosabbak és tanultabbak mint egy ilyen kis noname senki a gyakorin, aki utána sem olvas a dolgoknak, hanem ontja magábol a baromságot. 😀

Egyébkent egyik válaszomban sem írtam, hogy a szülést tartja vissza szóval még a szövegértés sem megy, ahogy latom 😀

jan. 6. 19:45
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
17es! Szerencsés vagy, hogy így leszartad és kockaztattal és nem lett gond, de azért a kérdező és a többiek se kövessék ezt a példat :)
jan. 6. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!