Mikor érdemes babamozira időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 21 hetes 2 napos vagyok. Kb olyan 25-26 hetesen tervezünk menni. Mennyivel előbb érdemes időpontot kérni, hogy addigra kapjunk?2023. okt. 1. 22:31
1/4 anonim válasza:
Akár már most is kérhetsz mond meg mikor leszel x hetes .Arra a hétre kérsz.de érdemes várni inkább 26-28 hétig akkor szépen látszik a baba
2/4 anonim válasza:
Ez nagyban függ a hely népszerűségétől, van ahol egy hónapra kapsz, van ahol 1hétre is akár. Én kb 2héttel korábban kértem, 26hétre akartam 27re kaptam mert pont szabin volt abban az egy hétben.
3/4 anonim válasza:
25-26 még korai. 28 hét környékén már sokkal babásabb, mert már van némi zsírrétege. Korábban még magyon etióp éhezős.
4/4 anonim válasza:
26-30 hét között olvastam. Mi 28 hetesen mentünk és nagyon szép felvételeket kaptunk. Az egyiken mosolyog is.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!