5D babamozira hanyadik héten érdemes menni leghamarabb?
Figyelt kérdés
Jelenleg 20 hetes kismama vagyok.2021. febr. 7. 13:25
1/5 anonim válasza:
KB 25.
Ha esetleg nagyon kíváncsi vagy, akár a nemere mehetsz most is akár :)
2/5 A kérdező kommentje:
A nemét a 20.heten megtudtuk. Egyertelmuen latszodott sima uh-n hogy kisfiu 😊
Enis a 25.hetre gondoltam egyébkent 😊
2021. febr. 7. 16:14
3/5 anonim válasza:
1 vagyok.
Én 37 héten voltam, kicsit későn, de így alakult. Az is nagyon élvezhető volt, de ugye már nem láttad egybe a babát, hanem külön az arca, külön ez külön az, 25 hét előtt még olyan kis formatlanok, 25 hét után kezd rájuk zsír rakodni, és lesz igazán baba alakja. 25-30 között a legszebb 😊
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
2021. febr. 7. 19:40
5/5 anonim válasza:
Mi 18 hetesen voltunk sima 4D-n, és szeretnék menni még úgy 26-28 körül, és talán 36 körül is. 18 hetesen némi ügyeskedés után simán megmondták a nemét, és élménynek is tök jó volt, főleg most, hogy a férjem nem jöhet velem a vizsgálatokra. Az 5D viszont szerintem úgy, ahogy van, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!