Mikor érdemes leghamarabb orvoshoz/védőnőhöz menni?
Először az orvoshoz, vagy a védőnőhöz kell menni? Mikor? Már úgy értem, hogy ha nem jön meg és a teszt a nemvárt napján pozitív lesz, akkor már akár aznap vagy másnap lehet is menni? Akkor már látja a doki, hogy tényleg baba van a pocakban?
Meddig vizsgálnak alulról, és az milyen érzés? (Sima nőgyógyászati vizsgálatom már volt.)
A kimaradtam mensikor kb. 4 hetes a terhesség. KB. 2 hetet kell várni h megállapítsa a nőgyógyász az élő terhességet.
Nekem hüvelyi uh-t csinált. Kicsit kellemetlen, de nem vészes.
Utána ezzel a lelettel (élő terhesség) fel kell keresni a védőnőt.
Ez nem mindenhol egyforma. De a nőgyógyász biztos el tud igazítani.
Először orvoshoz kell menni, jól mondja az első, az utolsó menstruáció első napjától számított 6. hét végén, 7. hét elején érdemes, akkor már van szívhang.
Utána védőnőhöz.
A vizsgálat pont olyan, mint egy sima nőgyógyászati. Szokásos a hüvelyi uh is ilyenkor, de nekem az kevésbé volt kellemetlen, mint a kézzel vizsgálás, ráadásul közben monitoron nézhettem, mi van belül, így az el is terelte a figyelmemet. A végén telefonnal le is fényképezhettem a monitort, és rajta a babát. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Meddig,hány hetes korig vizsgálnak hüvelyen keresztül, vagy ez csak az első alkalommal van így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!