Mikor érdemes babamozira menni?
4-es tisztába vagyok vele, voltam már, és nyilván azért is kérdezem mert szeretnék menni.
Többieknek köszönöm :)
Mi az első fiammal 28 hetesen voltunk,most 24 hetesen és mindkettő alkalommal szép képek készültek :)
Ez a babától is függ,mennyire szégyenlős :)
4d s képek is szépek de a 13 hetes babámról olyan 5d s képet kaptunk mai napig rácsodálkozunk
#5 vagyok, mi is 5D-re megyünk. A klinikán, ahol a 12 hetes uh-t csinálták, megmutatták, hogy hogy néz ki a baba 5D-n és olyan jó minőségű képet csináltak, hogy ott eldöntöttem, hogy ide fogunk jönni 5D-re. :D
Az első babával sztk-ban voltunk, mert valami 6 vagy 8 ezer forintért volt babamozi, hát az olyan is volt. A lányom végig a popsiját mutogatta, úgyhogy 20 perc után hazaküldtek, hogy hát bocs, ez ennyi volt. Úgyhogy ott megfogadtam, hogy nem lesz több babamozi, mert erre pár ezer forint is kár volt. :D De magánban megmozgatták a babát, amikor nem akarta mutogatni magát, nem 20 perc volt a 20 perces vizsgálat, hanem 60, úgyhogy lehet, hogy az 28 ezer forint, de nekem megéri, ha tényleg láthatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!