Terhesség alatt miért nem lehet füstölt sajtot enni?
Figyelt kérdés
Néhány helyen a neten azt olvastam,hogy nem,de nem értem miért????
Komolyan már annyi mindent nem lehet lassan,csoda hogy nem halnak éhen a kismamák :(
2010. okt. 22. 16:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket,bevacsoráztam füstölt sajtból :)Elegem van már,hogy mindenhol azt hallom a terhesség nem betegség,mégis diétára kellene ítélnem magam?Inkább hízni szeretnék a terhességem alatt,és nem éhezni.Egészségére mindenkinek minden amit megkíván ;)
(egyébként utánna kérdeztem:LEHET füstölt sajtot enni,semmi bajt nem okozhat)
2010. okt. 22. 22:41
12/12 anonim válasza:
Szerintem ami tiltott az a nyers tojás, nyers hús, lágy penészes sajt, és a mosatlan gyümölcs, zöldség. Ezenkívül bármi ehető, iható (egy egészséges terhességnél!). Nyilván a mértéktartás a lényeg, pl a kólából nem iszunk meg naponta litereket már csak a koffein tartalma miatt sem, de ha néha-néha lecsúszik 2-3 dl, nem lesz semmi baja a babának. Ha füstölt sajtot kívánsz akkor edd :D egészségedre ;) Jó babavárást! 35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!