Füstölt húst lehet enni a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 09:32
1/6 anonim válasza:
Én úgy olvastam valahol, hogy nem igazán, de én azt mondom, hogy ha csak néha-néha eszel ilyesmit, akkor abból nem lehet baj. Én is ettem minden féléket, és semmi baja nem lett a babámnak, már egy éves nagyfiú.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én ettem mindent beleértve a füstötl árut, kolbászt hagymát szalonnát ami jól esett. Nem lett semmi bajom. Babának se.
3/6 anonim válasza:
Szia
Hát nem javasolják, de Én pl minden félét eszem még most is csak mértékkel.( bab, füstöltek, kolbi, káposzta...kv, tea...stb) Ha nem vagy tőle rosszul hát edd meg, rosszabb utána sóvárogni.
Elég lesz szopiztatás alatt megválni a sok jó falattól.
Boldog babavárást
37 heteske
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Boldog baba várást kívánok mindenkinek!
9hetes kismama
2009. jan. 13. 10:02
5/6 anonim válasza:
Cuiros vagyok, így mostanában húst hússal eszek( hurka,sült kolbász, füstölt hús, ...),valamivel jól kell laknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!