Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történt a terhességgel? Ak...

Mi történt a terhességgel? Akinek az 1.trimeszterben volt hematómája, megmaradt a babája?

Figyelt kérdés

Bocsánat a téma érzékenységéért, de már az utolsó fűszálba is kapaszkodom. Ez a 2.terhességem idén. Hasonlóan rosszul indul, mint az első és csak remélni, hogy nem olyan tragikusan végződik.

Tudom, hogy 50-50 az esélyem, de szeretnék egy nem reprezentatív felmérést is látni.

Csináltam egy olyan kategóriát is, ahol sajnos, nem maradt meg a baba, de nem volt köze a hematómához. Légyszi, ezt csak akkor jelöld, ha biztosan tudod, hogy más okból következett be a vetélés.

Köszönöm, ha válaszoltok.

2023. dec. 29. 09:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Az már nagyon jó, hogy van pulzálás (nekem 7 hetesen volt először szívhang), illetve akkor a petezsák alatt van a hematóma, amire írtuk is korábban, hogy a legjobb verzió! Én nagyon reménykednék a helyedben, sokat pihennék és valahogy a föld alól is kerítenék egy immunológust. Persze nehéz, hogy jön a hétvége, de hátha ma még elérsz valakit!

Tudom, nesze semmi fogd meg jól-nak hangzik, de próbáld lelkiekben is erősíteni a kis magzatot, bízz bebbe, hogy nagy harcos!

3-as

2023. dec. 29. 12:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, azt tudtam, hogy az a jó, ha a petezsák följebb van, ezért is örültem neki, amikor megtudtam, hogy a kis okos a fundusba fészkelte be az magát. Az eszét az anyjától örökölte 🤣Pedig akkor még nem látszott gond, dehát lett.

Éjjel, amikor hazajöttünk, volt egy nagy beszélgetésem a gyerekkel, de nem tudom, mennyire vett komolyan😁

Immunológust folyamatosan próbálok elérni, de lehetetlen küldetés. Még megpróbálom az ügyeletet, hátha tudnak valami titkos telefonszámot.

2023. dec. 29. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Kedves A.! Mert egyértelmű, hogy te vagy. Az egész terhességed így az idegben fog telni, ha folyamatosan aggódsz valsmin. Borzasztóan fiatal a terhességed, és ilyenkor tényleg 50-50 az esély.

Ilyen stresszesen és negatív gondolatokkal iszonyat hosszú napok, hetek elé nézel.

Egyáltalán nem kell terhesek érezni magad, ezután jön a java...

Egy olvasó, aki a másik topicban is olvasó.

jan. 1. 13:54
 14/20 A kérdező kommentje:
#13! Most nem vagyok ideg, egész nyugiban vagyok. Várom a sorsom. Pár nap múlva úgyis kiderül, jó felé haladunk-e. Néha jönnek a várva várt rosszullétek is, amit csak azért nem tudok élvezni, mert a betegségem viszont nem múlt el. Holnap már dolgozom is, az mondjuk csöppet sem hiányzott.
jan. 1. 14:08
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a 6. heti terhesség megállapításon mondták, hogy van hematomám, majd mikor elkezdtem pecsételni, el kellett kezdenem szedni pluszban ösztrogént, ágynyugalomra nem lettem intve, 10. héten még repültem is vele nyaralás miatt, 12. heti genetikai UH-n már semmi nyoma nem volt, magától felszívódott. Első, nem tervezett terhességem (úgy voltunk vele a férjemmel, ha bármikor becsúszik, akkor becsúszik, de nem álltunk rá a babaprojektre), így az első trimeszterben nem is aggódtam miatta, úgy voltam vele, ha el kell mennie, akkor úgyis elmegy, igazából a dokim is ezt mondta, ezért is engedett el utazni. Azóta erős kislegény lett belőle, a hetekben szülök, teljesen problémamentes azóta minden. :)
jan. 1. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi, progeszteron pótlást kaptam, nem ösztrogént. :)
jan. 1. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Húgomnak megmaradt a baba,nem volt semmi probléma.
jan. 1. 22:05
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mi? Mégis hogy, kinőtt a spegotti, kiscsillag! Spegotti-gotti! Semmi közöd hozzá!
jan. 1. 23:22
 19/20 anonim válasza:

1000 mg napi magnézium bevitel mellett sajnos erős hasmenésem, heves bélmozgásom van (3xMagneB6 + terhesvitamin).

Ti mennyi magnéziumot szedtek a hematóma miatt?

jan. 26. 11:20
 20/20 A kérdező kommentje:

#19! Most én is azt szedek szintén napi hármat. Szedtem én már mindenfélét minden mennyiségben és volt már minden széklet változat. Most épp normális, de nem csak ezen múlik szerintem, mert már régóta így szedem és nem volt mindig az. Terhességem elején meg hiába szedtem, durva székrekedésem volt. Az rosszabb szerintem, főleg hematóma szempontjából.

Az is lehet, hogy benyeltél egy vírust.

jan. 26. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!