Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem örülnek a szüleim...

Miért nem örülnek a szüleim az unokának?

Figyelt kérdés
Van már 2 gyerekünk, ők már nagyobbak iskolások. Szüleim imádják őket, sokat vannak náluk, szinte minden hétvégén náluk alszanak. Nemrég véletlen becsuszot egy harmadik mikor elmondtuk anyám kiakadt mondta hogy vetessem el. Arra hivatkozott hogy anyagilag nem tehetjük meg és milyen körülmények közé szülök. Szociális berlakásban lakunk, de nagyon szép új, igaz nem túl nagy de azért el fogunk férni. Itt bármeddig maradhatunk tehát a lakhatas nem gond. A nagytesók cuccai mind megvannak, ha fiú ha lány lesz, mert mindkettő van. A családi és a gyes lesz pluszban, abból kijön a pelusa, más meg minden megvan neki. Eleinte úgyis szoptatom, remélem nem kell neki tápszer. Szóval nem értem miért nem tudnak velünk örülni?! Egy unokának a nagyszülő nem minden esetben örül?

2023. dec. 26. 22:03
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, buta és tudatlan vagy. Védekezésről hallottál már? Tudatos családtervezésről? Nem mellesleg egy bántalmazó kapcsolatban élsz. Ha ez mind igaz, amit írtál, teljesen egyetértek anyáddal. Remélem troll vagy.
2023. dec. 27. 21:18
 52/58 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy bántalmazó kapcsolatban élek?
2023. dec. 27. 21:20
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem örülnek a szüleid?

Hát én se örülnék, ha a munkanélküli lányom bejelentene, hogy egy egy szobás szociális bérlakásba jön a 3.unokam.

Azon aggódnek, hogy mit fognak enni a gyerekek, ha a 310 ezer forintot kereső vejem beteg lesz, vagy elhagyja a családjat, vagy meghal.

Akkor mit fogsz csinálni a 3 gyerekkel?

Egy szobában alszotok öten. Senkinek semmi privát szféra, ez előbb utóbb konfliktushoz fog vezetni.

Ti konkrétan nyomorogtok. A két autót nem is hiszem el.

És ha menni kell a bérlakasbol akkor hogy fizettek ki 200 ezret albérlet, plusz rezsire?

110-150 ezer forintbol fogtok élni öten?

Őrülten felelőtlenek vagytok. Ezzel a háttérrel nagyon maximum egy gyereket mertem volna vállalni.

2023. dec. 27. 22:26
 54/58 A kérdező kommentje:
Hátha valaki még visszatér. Megszületett a pici. Fiú lett, szerencsére van tejem. Közben úgy néz ki a lakhatas is megoldódik, úgyhogy még jól is jött a 3.gyerek. Férjem fizujára (közben a hitel miatt hozzámentem) kaptunk babavárót, azt majd csak 3 év múlva kell fizetni. Kapunk 15 milla falusi csokkot, úgyhogy tudunk venni egy házat. Szóval végül a 3. baba miatt leszünk rendben anyagilag. Aztán anyám meg el akarta vetetni. Persze most már ő is oda van érte.
2024. jún. 28. 22:16
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb CSOK-ra és babaváróra született gyerek...

Babavárót hogy kaptatok kíváncsi lennék, az nem jár mindenkinek, pláne szociális bérlakásban élőknek...

2024. jún. 29. 09:22
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Koraszulott lett?
2024. jún. 29. 22:39
 57/58 A kérdező kommentje:

Nem kamuzok, megkaptuk. Miért kamuznák?

Nem lett koraszülött, nagyon azt sem tudtuk mikor jön, mert ugye nem terveztük. Nem aznap írtam ki a kérdést mikor kiderült, csak egyszerűen nem tudott megfordulni bennem, hogy anyám mit szólt.

2024. jún. 30. 00:20
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor happiness van 👏🏻
2024. jún. 30. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!