Van már 2 gyerekünk, ők már nagyobbak iskolások. Szüleim imádják őket, sokat vannak náluk, szinte minden hétvégén náluk alszanak. Nemrég véletlen becsuszot egy harmadik mikor elmondtuk anyám kiakadt mondta hogy vetessem el. Arra hivatkozott hogy anyagilag nem tehetjük meg és milyen körülmények közé szülök. Szociális berlakásban lakunk, de nagyon szép új, igaz nem túl nagy de azért el fogunk férni. Itt bármeddig maradhatunk tehát a lakhatas nem gond. A nagytesók cuccai mind megvannak, ha fiú ha lány lesz, mert mindkettő van. A családi és a gyes lesz pluszban, abból kijön a pelusa, más meg minden megvan neki. Eleinte úgyis szoptatom, remélem nem kell neki tápszer. Szóval nem értem miért nem tudnak velünk örülni?! Egy unokának a nagyszülő nem minden esetben örül?
Hát ha minden hétvégén nálam lenne 2 unokám én sem lennék olyan boldog.
2023. dec. 26. 22:19
13/58 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy egy okos nő.
A baj nem akkor van, amikor minden szép és süt a nap, hanem például amikor az ember társa vagy elvalik és lelep, neadjisten beteg lesz vagy hosszú távon munkanélküli, vagy meghal...
Akkor mit csinálsz 3 gyerekkel szociális bérlakásban? Ráadásul minél nagyobbak, annál többe kerülnek, és még el is kéne őket indítani az életben.. Ami a ti esetetekben is legalább még 22 év.
2023. dec. 26. 22:19
14/58 A kérdező kommentje:
Ha a párom nem lenne, akkor hazaköltözhetnék a szüleimhez. Párommal nem nagyon jönnek ki, laktunk náluk, de a páromat kitették, de ha ő megy ,akkor mi is, hogy a család együtt maradjon. De egyedül mehetnék haza a gyerekekkel. Anyósoméknál is laktunk, de ott meg engem nem látnak szívesen.
2023. dec. 26. 22:24
15/58 anonim válasza:
12# Akkor csak az én anyukám ilyen pörgős mama. Ő pont azon sopánkodik folyamatosan,mert nem megy minden 2. hétvégén,sőt nem megy minden hétvégén az unokája. Rendesen van ebből sértődés is bizony és nem érti meg,hogy nem. Sok vita volt már ebből,minden nap vele szeretne lenni konkrétan. Úgyhogy nem mindenki olyan megkeseredett,mint nálatok,vagy majd te leszel egyszer. Ez off egyébként totál,csak mindig nézek mikor írják a hasonló dumát,hogy nálunk van akkor a probléma,hogy ennyire unokázna 0-24?
2023. dec. 26. 22:25
16/58 anonim válasza:
Biztosan félnek ha hazakolzoztok, nekik kell eltartani plusz 4 embert. Hát nem csoda, ha kiakadtak.
2023. dec. 26. 22:27
17/58 A kérdező kommentje:
Amúgy ha külön mennénk nem lenne gond, mert a gyerekekre most is ad mindig pénzt, ha kell valamire. De külön nem mehetünk, mert a gyerekeknek családban kell nőnie szerinte.
2023. dec. 26. 22:29
18/58 anonim válasza:
Egyszerű vagy mint a faék. De nem baj, legyen szerencsétek.
2023. dec. 26. 22:35
19/58 anonim válasza:
Amúgy ha külön mennénk nem lenne gond, mert a gyerekekre most is ad mindig pénzt, ha kell valamire.
Aha...két autotok van,a férjed nem keres rosszul,de a mamához mentek pénz kunyeralni ha kell valamire a gyerekeknek.
Erre még bevallaltok egy harmadik gyereket is..
Felelős szülők vagytok tényleg
Nem azért de van,hogy nekünk is nehéz,de a szemem folyna ki ha anyamekhoz kéne mennem pénzt kérni ...
2023. dec. 26. 22:36
20/58 anonim válasza:
Én akiket ismerek és szociális bérlakásban élnek azok mind átlagon alul élnek. Nincs autójuk, és nem keresnek úgy hogy 2 autót fenntartsanak és még lehetne sorolni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!