Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számíthatok a kórházi...

Anneee25 kérdése:

Mire számíthatok a kórházi kezelés alatt terhességi vészes hányással?

Figyelt kérdés

14. Hetet kezdtem. Többnyire naponta 1* hányok, de enni nem nagyon tudok a folyamatos émelygés miatt. Daedelon kúpot használok naponta 4* orvosi javaslatra.

Az orvosom azt mondta minimum 2400 kcalt kellene fogyasztanom, jelenleg 1000 körül "eszek", 1,5 liter folyadékot iszok, és sötét a vizeletem . Gondolkodom a kórházi kezelésen. Mi történik,hogy zajlik?

2023. dec. 24. 05:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én pl írtam, hogy mi lesz. Nézik a vizeletet + kap infúziót és addig nem engedik haza amíg a vizelet pl nem lesz negatív vagy ahhoz közeli, de hát ezt úgy látom nem sikerült elolvasni.

Egyébként elnézést nem akarok rosszindulatú lenni, de mindenkinek a saját maga felelőssége a saját egészsége és egy bennünk fejlődő élet egészségéért is felelünk onnantól, hogy megfogant. Aki ilyen miatt kórházba kerül napi 1 hányással azt gondolom, nem tett meg mindent, hogy egészséges maradjon. Azokat megértem akik napi 20-30x hánynak, de napi 1 hányással szar labort produkálni az a saját hanyagság. Én, mint említettem napi 10x hánytam mégis végig a 39. Hétig tökéletes volt a laborom, (vér is vizelet is) mert odafigyeltem a táplálkozásra, a megfelelő tápanyagok bevitelére...stb.

2023. dec. 28. 14:33
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de te a veszes hanyast kerdezted, ami neked van, az nem az.

Innentol kezdve nem latunk beled, de most se hanyas miatt kerultel korhazba, hanem a rossz eredmenyeid miatt.

Mi csak a kerdesre valszoltunk.

2023. dec. 28. 14:48
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt igazam savanyú szőlők, inkább a saját bukott életetekkel kéne foglalkozni, de az úgysem megy nektek : )

Bárki akinek hasonló tünetei vannak forduljon orvoshoz és igenis ha szükséges, akkor fogadja el a kórházi kezelést. Látatlanban senkinek nem lehet tudni a vérképét, de sajnos egy komolyabb hányás akár életveszélyes is lehet! Jobbulást kívánok a kérdezőnek!

2024. jan. 3. 19:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Drága életem 23 azért,mert neked bukott,ne hidd,hogy ez az általános. Válj el,ha valami nem oké. A kérdés nem az volt,hogy menjen-e dokihoz vagy ne. Volt is már és tervbe is volt,hanem hogy mire számítson egy felvételnél. Ha neked a gyakori 10-en azt írják,hogy ne menj dokihoz,de te épp vérzel terhesen,akkor nem mennél? Akkor elég szánalmas vagy. Egyébként a kérdező napi egy db hányást írt. Nekem is rossz lett a májfunkcióm,de nem a hányástól,sajnos. Azt se írta hány kg,semmit,illetve itt senki nem orvos,te sem, hiába szeretnéd. A sok okostojás azt mondta,még a védőnő is nekem,aki szakember,hogy azért érzem a gyomrom úgy ahogy,mert ott rúg a pici és ilyenkor már fent szokott. Na én inkább elmentem és nem a sok okoskára hallgattam,és ott tényleg ez mentette meg az életünk,de ott tényleg baj is volt,azonnali sürgős császárral.

Azt sem írta senki,hogy ha az orvos azt mondja feküdjön be,ő utasítsa vissza. Mintha nem ugyanazt a kérdést néznénk.:D

Jobbulást. Bent vagy még kérdező?

2024. jan. 3. 19:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Buta vagy, de nagyon és ezen a szinten is fogsz maradni és ezt is érdemled te is meg az összes "beee beee"!
2024. jan. 3. 20:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintetek a 25-ös gyerek kinek írta ezt?:D
2024. jan. 3. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!