Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számíthatok a kórházi...

Anneee25 kérdése:

Mire számíthatok a kórházi kezelés alatt terhességi vészes hányással?

Figyelt kérdés

14. Hetet kezdtem. Többnyire naponta 1* hányok, de enni nem nagyon tudok a folyamatos émelygés miatt. Daedelon kúpot használok naponta 4* orvosi javaslatra.

Az orvosom azt mondta minimum 2400 kcalt kellene fogyasztanom, jelenleg 1000 körül "eszek", 1,5 liter folyadékot iszok, és sötét a vizeletem . Gondolkodom a kórházi kezelésen. Mi történik,hogy zajlik?

2023. dec. 24. 05:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10%

És akkor mi van ha másnak nem olyan a tűrőképessége mint nektek?

Miért kell egyből jönni ezzel, hogy én ezt bírtam meg azt bírtam és akkor mi van? Ő meg lehet mást kibírt amit te soha nem bírnál ki!! Ez nem holmi verseny hanem egy terhesség ami igen is kőkemény állapotokat idéz elő!!

2023. dec. 26. 18:50
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
11#-es. Szerintem itt mindenki arra probál célozni,hogy sajnos akár bírja,akár nem,attól még ez nem ok a kórházi ellátásra. Érted-e? Nem arról szólt,hogy a kérdező bírja e vagy hogy éli meg,mindenki rosszul nyilván,hanem hogy ez nem kórházi ellátás.
2023. dec. 26. 18:56
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem te döntöd el hanem majd az orvos.

Egy hányás is elég ha a vérképe problémás és igen is egyből kórházi kezelést fog kapni. Magánban pedig anélkül is kérhetsz kórházi ellátást.

Mi lenne ha a szűklátó körűek nem osztanák azt a sok butaságot, ami csak úgy ömlik ezen az oldalon.

2023. dec. 26. 19:01
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
13# az utolsó mondatod nagyon fogadd meg!
2023. dec. 26. 19:30
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
14-es: Én butaságot nem írtam, de úgy látom hiába írom le nem tudod értelmezni pici a agyacskád. Eltudom képzelni miért próbálod itt osztani az észt!!
2023. dec. 26. 20:22
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
15# * el tudom képzelni, ha már pici agyacska
2023. dec. 26. 20:52
 17/26 anonim ***** válasza:
42%
13#-as végtelen sötét. :( Sajnos. Picit több rálátásom van,mint neked erre,de inkább nem megyek bele. Nem én fogom eldönteni,de nem is te,hogy feküdjön be bárhova. :) Magánba bármit kérhetsz,ha fizetsz. De nem azért,mert indokolt,hanem mert fizetsz. Hátha mellé összeszedsz még valamit ott. :) Végtelen buta vagy..
2023. dec. 26. 22:19
 18/26 anonim ***** válasza:
16# Ja,erről nem is beszélve...helyesírás 0,de az észt osztja. :D
2023. dec. 26. 22:20
 19/26 A kérdező kommentje:

Hű, mennyi negatív komment.

Kórházba kerültem. Olyan rosszak a labor értékeim ( aceton, fehérje vizelés stb) hogy nem engedtek haza a megbeszélt 3 nap után.

Az ítélkezés az könnyen megy. A feltett kérdésre SENKI se válaszolt, hogy mire számíthatok.

Jó, hogy időben bejöttem.

2023. dec. 28. 07:32
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos a te állapotodat csak te magad tudod felmérni vagy egy orvos.Itt sajnos látatlanban senki nem tud neked érdemben véleményt írni, hiszen minden eset más sajnos. Én a helyedben a háziorvossal konzultáltam volna, ahelyett hogy innen várom a segítséget.Itt senki sem orvos sajnos.Nem válaszolt senki sem a feltett kérdésesre, mert senki nem került kórházba a kommentelők között.. Kitartást neked, és remélem minden rendben lesz 🙏🙏
2023. dec. 28. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!