Toxoplazmózis. Milyen óvintézkedéseket tehetek?
Figyelt kérdés
Két benti cicánk van, sose járnak ki, viszont az egyiket kb egy hónapja fogadtuk be, picike még.
Eddig én takarítottam az almot rendszeresen, de most hogy várandós vagyok, ezt át kell adnom a férjemnek. (a babának nagyon örül, az alom pucolásnak kevésbé.)
Fertőtlenítettem eddig is körültekintően, alaposan kezet mostam mindig, nem csak a macskás tevékenységek után.
Milyen egyéb teendőim vannak még?
Kell aggódnom, ha a cicák velem alszanak?
2023. dec. 20. 13:47
31/32 anonim válasza:
Hát csak fizessetek, jól jön a milliárdosnak. Lehet számolni, hogy egy évben mennyi uj dolgot fizethetsz! Érdekes módon mi felnőttünk, a hacacáré nélkül.Ki nem tudja, hogy macskázás után kezet kell mosni? Meg gyümölcsöt megmosni?? Na jó egészséget, ettől még sok mindent elkaphattok, és majd fizethettek. Mi időnkben sokan születtönk, és felnőttünk, most mintha kevesebben lennétek.
32/32 anonim válasza:
31
Csak úgy mondom hogy régen a toxoplazma szűrés alap volt terhesség alatt és ingyenes. Sok más betegségg szűrésével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!