Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb mennyibe kerül mire mindent...

Kb mennyibe kerül mire mindent megveszel a baba érkezésére( babakocsi, hordozó,ruha stb...minden)?

Figyelt kérdés
Nektek mennyibe került a baba érkezésére mindent megvásárolni?
2023. dec. 15. 14:46
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
56%

32. Hétben vagyok, eddig:

Babaszoba bútor:

1. Kiságy 160.000

2. Kanapé 110.000

3. Komódok 200.000

4. Polcok 20.000

5. Szőnyeg 15.000

6. Tapéta-festék-lámpa 50.000

7. Matrac és ágynemű: 60.000

8. Függöny + karnis: 30.000

Etetőszék: 45.000

Babakocsi: 140.000

Isofix talp: 45.000

Kád: 5.000

Alap higiéniai csomag és pelenka: 30.000

Ruhák neki: 200.000

Vállfák: 15.000

Ennyi jut most eszembe.

2023. dec. 15. 16:57
 22/24 anonim ***** válasza:
71%

Tudom, hogy le leszek pontozva, mi nem kaptunk sok mindent, első unoka, családban a legkisebb gyerek is 11 éves volt mikor ő született, így mindent újonnan kellett venni. Dombos környéken lakunk, és nekem gerinc problémám van, így a babakocsi nagyon nem volt mindegy, egyetlen márka, egyetlen modellje tudta amit szerettem volna. Csak ez a babakocsi volt 750 ezer.

Többi bútort nagyrészt használtan vettük, a teljes babaszoba 120 ezer volt.

Másik amihez ragaszkodtam egy márkához, és hogy új legyen, a légzésfigyelő. Ez 50 ezer volt, de a családban volt már bölcsőhalál, és ez az egyetlen, ami orvostechnikai eszköz minősítést kapott

ruhák javarészt kilós turiból, az első két hónap ruhája talán 15 ezerbe került összesen.

Most hogy számolgatok, körülbelül 1 millió pár ezer volt a vége, de sokkal kevesebb lett volna, ha tudnék használni másmilyen babakocsit

2023. dec. 15. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem vettunk külön bababútort,pelenkázót...

És mindent is kaptam.

Csak az apróságokat vettem és a babakocsit.

Olyan 40 000 forintot költöttem kb.(ez az összeg csak az amit akkor költöttünk mielott megszületett)

Persze azóta sokkal többet,már másfél eves.(ruhákat nem kell vennem mondjuk most sem,rengeteg van amit kaptunk és rengeteg van ami még nagy is rá)

2023. dec. 15. 17:53
 24/24 anonim ***** válasza:
57%

Már mindenki elmondta, hogy ez egyéni. Újonnan vásárolt dolgojat akarsz vagy jó a(z alig) használt, esetleg ajándékba kapjátok.

Mi nulláról indultunk, mert a kisfiam volt az első fiú a családban, ezen kívül kb egy idősek a gyerekek szóval a használati tárgyakat nem tudták odaadni egy családnál sem.

Bútorból mondtuk azt, hogy jó a használt. Persze azt is ismerőstől vettük, így tudtuk, hogy tényleg megkímélt teljes ikeás szett volt. Babakocsira és ülésre kellett töbvet szánnunk, úgy voltunk vele, hogy minőségi legyen, és akkor hosszú távon a testvérnek is jó lehet (így is lesz, most várom a 2. babát)

Ruhákat, kádat, pihenőszék/hinta, ilyen-olyan hasznosnak tűnő vackokat én is megvettem, aztán nem is használtuk, de ezt nem tudhatja az ember előre :D

Összességében olyan 900000-1000000 körül voltunk kezdésnek. Utólag sok mindenre mondhatnám, hogy lefaraghattunk volna belőle. Érdemes átgondolni többször vagy utólag megvenni, ha valamit mégis hasznosnak ítélsz meg. :)

2023. dec. 16. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!