Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Remélem ez nem a szülés...

Remélem ez nem a szülés indulásànak a jele?

Figyelt kérdés

Tegnap én írtam ki azt a kérdést, hogy megtehet-e egy orvos bármit a pàcienssel, csak mert ő az orvos, mert hogy engem tegnap úgy vizsgált meg egy nőgyógyász kenetvétel szempontjából, hogy utána véreztem és iszonyúan fájt a hasam.

Na hát tegnap este is egy órán át szörnyen fájt a hasam, aztán mérséklődött, de még ma is úgy keltem, hogy valami nem az igazi.

Leírtam tegnap milyen pózban kellett lennem, mikor levette a kenetet, és őszintén, nem tudom, hogy úgy akkor valami, akár a méhlepény (mellső falon tapad) vagy bármi nem sérült -e.

Ma reggel elviselhető volt a fájdalom, azt hittem szépen lassan majd el is múlik pár nap alatt, de dél körül olyan erősen kezdett el fájni, hogy még hányingerem is lett tőle, pedig nem vagyok egy kényes típus. Nem az a görcsölős fájdalom, hanem nem is tudnám jellemezni mihez lehet hasonlítani. És azóta hol jobban hol kevésbé, de fáj. Vettem be egy szem Algopirint, hogy most attól jobb-e, vagy mert most pont amúgy is jobb lenne, nem tudom. Már úgy fájt, hogy négyszer (bocsánat) wc-re is kellett mennem.

A baba aktív ma is, de nagyon nem vagyok nyugodt. Remélem, csak abban a pózban megnyomódott a méhem vagy ilyesmi és baj nincs, mert most nem tudnék senkit leakasztani a szögről , hogy bevigyen a kórházba.

2023. dec. 14. 14:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Márpedig vagy menj be a kórházba, vagy hívd fel az orvosod. Hány hetes vagy? Ilyen fájdalmat nem szabad figyelmen kívül hagyni.
2023. dec. 14. 14:32
 2/21 anonim válasza:
89%
Irány a doki!
2023. dec. 14. 14:38
 3/21 A kérdező kommentje:

32 hetes leszek egész pontosan.

Most egyébként elmúlt. És eddig vagyis tegnapig nem is volt soha fájdalmam, görcsölgetés is az első trimeszterben, azóta szedem is a No-spat meg a Magnerotot.

Hát a védőnőmet az előbb kérdeztem, ő azt mondta, ha rendesen mozog a baba, akkor csak a hülye póz miatt nyomódhatott meg a hasam , pihenjek. Nem tudom. Mert valóban nem konstans ez a fájdalom, most pl semmi nincs, de eddig meg eléggé fájt. És tényleg nem tudnám mihez hasonlítani.

2023. dec. 14. 14:38
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Mindenképp kórház. Akkor már a dokit nevét is megemlítheted a betegjogi képviselőnek.
2023. dec. 14. 14:39
 5/21 A kérdező kommentje:

Oh betegjogi képviselő..... Tudjátok, hogy az ember hiába is kér tőlük segítséget, hisz ők is annak a rendszernek a részei mint az orvosok. A kör összezàr, semmit nem megy velük az ember. De egy dolog fix, hogyha emiatt a doki miatt lesz ne adja isten koraszülött a lányom, hogy feljelentem, az lesz a minimum!

Egyébként megyünk be majd a kórházba 4-kor , akkor tudnak bevinni. Mert így tényleg nem vagyok nyugodt. De mentőt azért most emiatt nem hívnék, ha egy óra múlva a férjem is be tud vinni.

2023. dec. 14. 14:45
 6/21 anonim ***** válasza:
62%

Mint szülésznő írom.

Egyrészt kenetvétel után a vérzés teljesen normális. Vérbő ottlenn minden, elég egy ici pici karcolás pl a hüvelyfalon.

Másrészt. Ha annyira fáj, be kell menni a kórházba megnézetni.

De ha annyira fájna, úgygondolom bementél volna, nem ide irogatnál.

Rosszul attol is lehetsz, hogy rástresszeltél, hogy fáj. A stressztől pedig lehet hányigered, rossz közérzeted.

2023. dec. 14. 14:49
 7/21 anonim ***** válasza:
29%
Elöször is,nem tudom, mit írtál tegnap a kérdésedben, linkeld be
2023. dec. 14. 14:52
 8/21 A kérdező kommentje:
6-os! Igen, tudom, hogy attól is lehet kis vérzés, de nagyon durván nyomta belém a kacsát a doki, szóval a hüvelyfalat sérthette meg ez tuti. Most épp nem fáj , tehát azért is jutott eszembe itt kérdezni. De a biztonság kedvéért azért be fogunk menni. Persze amúgy is stresszelős fajta vagyok, emiatt sem kizárt igaz a hányinger. Tök igazad van.
2023. dec. 14. 14:54
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok,hogy ne legyen baj!
2023. dec. 14. 15:17
 10/21 anonim ***** válasza:
50%

6#-os Bagatellizálni sem kell azért. Nekem is vettek többször kenetet,de nem állat módjára. Otthon nem vérzett,nem görcsölt..

Kérdező, két ismerősöm is az utóbbi hetekben célt ért betegjogi képviselővel. Eü-s vagyok,ahol dolgozom bizony ott is,aki hozzá fordult.

2023. dec. 14. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!