Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen feherje port lehet...

Milyen feherje port lehet inni terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Soha nem ittam ilyesmit . Most a dokim ajánlotta mert sok szénhidrátot eszem és semmi húst. A baba sulyara lesz hatással? Milyem izut ajánlotok?
2023. dec. 12. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy milyet iszol, nekem fehércsokis Scitec-es van itthon, néha szoktam inni belőle
2023. dec. 12. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
A Biotechnek van egy Prenatal nevű shake-je, az kifejezetten várandós/szoptatós nőknek lett fejlesztve. Vagy van a Fiber Complex, az tabletta, az meg pont a rost pótlására van.
2023. dec. 12. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyet ihatsz, ami ellenőrzött körülmények között készül. Tejsavó izolátum a legjobb választás a könnyű emészthetősége miatt. Tehát valami megbízható markát válassz, aminek ellenőrzik a minőséget folyamatosan. Nem a legolcsóbbak, de biztonságos. Én Scitecet fogyasztok. Amire rá van írva, hogy prenatal az simán marketing. Ugyan az az összetétele jóval drágábban.
2023. dec. 12. 14:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2023. dec. 12. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod bevinni a megfelelő mennyiségű fehérjét a normál étkezéseidből? Én nem eszem húst, csak 1-2 hetente halat, de így is simán fedezve van a fehérjeszükségletem.

Miket szoktál enni? Hogy néz ki egy átlagos napi étkezésed?

2023. dec. 12. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, én nem szeretem az ízét egyiknek sem, hányingerem lesz tőle. Egyébként leegyszerűsítve háromféle tápanyag van: fehérje, szénhidrát és zsír. Mindegyikre szüksége van a testnek különböző mértékben. Zsírból kell a legkevesebb, szénhidrátból és fehérjéből pedig a maradék kalóriát visszük be tetszőleges arányban. Nem kell túltolni a fehérjefogyasztást, nincs semmi előnye. Ha minden étkezésedben van valami kis fehérje, akkor már jó vagy. Egy hétköznapi egészséges életvitelben elég erre figyelni.
2023. dec. 12. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Pont hogy fehérjéből kellene a legkevesebbet bevinni, nem zsírból. A fehérje az össz kalória 20%-at tegye ki kb, a zsír 35 körül, és a többi jó minőségű szénhidrát.

Tojást meg halat sem eszel, kérdező?

2023. dec. 12. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Halat azt eddig se ettem. Főtt tojást szoktam úgy ritkán h szendvicsbe rakom. Egy napi étkezésem reggel felkelek megeszek 2banánt olyam 8korul mikor haza érek felvagott,kenyer mellé vmi zöldség. 10 11 korul megint gyümölcs. Ebédre amibol enni szoktam pl gulyás leves, pörkölt, tárkonyos ragu leves,(pár db húst is tudok ezekből enni) ízes grízes, húsleves, töltött paprika, rakott káposzta, rakott krumpli,chilis bab, Bolognai,lasagne. Darált húsos kaják amiből tudok ugy enni h elfogadható. Délután megint gyumolcs, meg szilveszteri szendvicset szoktam csinálni. Vacsira meg ami delbe volt. És plusz a nasi közbe.
2023. dec. 13. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!