Valakinek van valami javaslata a terhességi rosszul létekre? Jelenleg a 10ik hétben járok, az elmúlt 4 hétben csak alszom és hányok folyamatosan,inni és enni is alig tudok, nagyon nehéz így dolgozni. Ilyenkor a kórházban tudnak infuziot adni?
Ha kiszáradás tüneteit mutatod, akkor adnak infúziót. De ahhoz szerintem be kell feküdni pár napra.
Legalább inni próbálj meg többet.
Nekem a citromos víz segített, meg néha Salvus víz, kóla.
A kólát maga a nőgyógyász mondta, hogy igyak.
Ezek sajnos ilyen hetek, túl kell élni valahogy.
Ja, még én úgy csináltam, hogy pl főtt rizst úgy ettem, hogy nagyon-nagyon, de tényleg nagyon alaposan megrágtam teljesen pépesre, és úgy nyeltem le. Így a gyomornak is könnyebb, és gyorsabban lebontja.
Amikor így ettem, az szinte soha nem jött ki.
Az első terhességem nekem is ilyen volt... Már savat és epét hánytam, a víz sem maradt meg bennem. Rettenetesen gyenge voltam, és csak sírtam otthon. 3 kiló pillanatok alatt szaladt le rólam. Amikor dokihoz mentem a 12. héten, kérdezte, van-e panasz. Elmondtam neki. Erre a válasza: Nem tudta, hogy a terhesség ezzel jár? Amúgy ezt a terhességemet végigkísérte a hányás.
Amikor pozitív lett újra a teszt, gyorsan bújni kezdtem a netet, és ott találtam rá a gyógyszertárban kapható Antimetil tablettára. A 8. és a 16. hét között folyamatosan szedtem, és talán 2x hánytam ez az idő alatt. De nem tudom, hogy tényleg ez használt, vagy csak ez a terhesség ennyire más volt. De szerintem egy próbát megér. Kitartás!
Túlélés sajnos. Nekem is javasoltak mindent is, pl gyömbéres tea, na attól még rosszabbul voltam.
Szerencsésebb esetben 2 hét és vége. Találj legalább 1-1 egy valamit ami nem jön vissza miután lement, én teán és ciniminisen éltem túl.
Kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!