Terhesség alatt lehet gyümölcsteát inni?
Figyelt kérdés
Rá vagyok kattanva a penny gyümölcsteájára, de sok helyen azt olvastam, hogy nem szabad sokat. Az orvosomtól elfelejtem mindig megkérdezni. 😏2022. okt. 29. 14:14
1/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne?! 😅
Gondolom nem napi 50l-t akarsz meginni...
2/4 anonim válasza:
Ha nincs benne feketetea (ezekben általában nincs), akkor semmi gondod nem lehet belőle. Akkor sem, ha igen, csak akkor a koffeintartalmat figyelembe kell venni, és emiatt mértékkel szabad fogyasztani.
Nézd meg az összetevőket.
3/4 anonim válasza:
Lehet, csak nagyon sok savad lesz tőle arra készülj, mivel általában hibiszkusz alappal keverik be őket. Szerintem amit a boltban lehet kapni filtereseket attól semmi bajotok nem lesz alapvetően- azért próbálj ne túl "műanyag" teát venni értsd aromák cukor (van ez a Saga vagy mi na az tiszta cukor) stb.
4/4 anonim válasza:
Lehet. Ha terhességi cukros vagy, akkor gyors szénhidrátként számolandó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!