Gyümölcsteát lehet korlátlan mennyiségben inni?
Figyelt kérdés
Annyira jól esik mostanában a forró tea, hogy nem tudok neki ellenállni.Egész nap azt iszogatom.
Én úgy tudom, kevés benne a koffein, de nektek mi a véleményetek?
2009. okt. 16. 09:02
1/6 anonim válasza:
Igyad nyugodtan :) Egészségedre!
2/6 anonim válasza:
Abszolúte. Az igazi gyümölcsteában nincs koffein. Azt ihatsz bármennyit.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, inni fogom nyugodtan:)
2009. okt. 16. 09:25
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan. De azért olvasd el a dobozát hogy tartalmaz-e koffeint mert van ami igen. Én rengeteg gyümölcs teát ittam, főleg a Millford-ot! :)
5/6 anonim válasza:
Vannak ízesített fekete teák gyümölcstea néven, amik egyáltalán nem láttak gyümölcsöt, csak aroma van bennük. Olyat ne igyál sokat, mert koffein van bennük. A Milford is ilyen (én is nagyon szeretem, de most nagyon mértékkel iszom).
Az igazi gyümölcstea szárított gyümölcsből van, és nem filteres. Abból bármennyit lehet inni, a babának nem árt.
6/6 anonim válasza:
A pickwick fruit amour teái nem tartalmaznak koffeint, a Milford sem. De vannak még a Tee Kanne teák, na azok nagyon-nagyon finomak és szintén koffeinmentesek.
Én a csipkére voltam rákattanva, egyszerűen imádom ízesítés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!