Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesség, sok orgazmus?

10 hetes terhesség, sok orgazmus?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben:nem tiltott el a doki a szextől,sem a munkától,eddig szerencsére minden rendben van.Kb.heti 3 szex van,viszont annyira fel vagyok húzva,hogy kb.napi 2 szex lenne az elegendő számomra,de nem merem/merjük.Éjszaka sorozatos orgazmusaim vannak,iszonyatosan élvezem az orális szexet (pedig régebben inkább csak adni szerettem)viszont féltem a babát,nem baj ez?Túl sok mindent sajnos nem tudok kezdeni vele.Tanács?Tapasztalat?
2010. okt. 21. 15:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Én mindenhol azt olvastam,hogy az első trimeszterben szinte senki se kivánja a szexet,hát nálam meg pont nem így van.

Csak hiába talált rendben az orvos,mégis bennem van a félsz,hogy két időpont között történik valami belül,és ezek az eszméletlen orgazmusok majd árthatnak neki,vagy kinyílhat tőle a méhszáj stb.és későn veszik észre a bajt.Vagy az mindig erős görccsel,vérzéssel jár?

2010. okt. 21. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

az orgazmustól nem nyilik ki a méhszáj.

ha neked jó a baba is boldog mert endorfint kap.

a vetélés ha nem is jár azonnali vérzéssel de lehet érezni hogy valami nem korrekt. - görcsök -

2010. okt. 21. 16:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,most picit megnyugtattál :)
2010. okt. 21. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz baja, én is állandóan szexelnék... Már 28 hetes vagyok, és soha nem volt gond belőle. Ha nincs más probléma, kár lenne megfosztanod magad ettől.
2010. okt. 21. 16:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ :)
2010. okt. 21. 16:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Műhímtag XD, bocs Carmen de pukkadozom:D A vibrátor egyszerább lett volna:D

Amúgy tényleg jó huncutkodást. Mi naponta szexeltünk, a babának semmi baja nem volt; nekem a végén már annál inkább, mert nem volt sehogy sem kényelmes:S

Én kiéhezett "szuka" voltam, de olyannyira,hogy nem volt elég egy orgazmus, tripláztam egy meneten belül:) (nem túlzok..annyit intimtornáztam,hogy így sikerült, pedig régen azthittem,hogy egy van és kész, de nem)

Szóval hajrá és ne aggódj.Ha baj lenne, barnás folyás, vérzés, pirosas akkor viszont irány a doki:)

2010. okt. 21. 17:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Igen találó a "kiéhezett szuka" kifejezés rám is,csak ezt így már nem mertem leírni :)
2010. okt. 21. 17:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sajnos neked ellentétesen fogtam ki a dolgot,de a párom nagyon türelmes!:-)

Egyáltalán nem kívánom,csak néha, persze azért többet vagyunk együtt,de gyakran kerülöm az orgazmust,mert többször előfordult,hogy nekem utána fájt a hasam vagy megkeményedett! de különben nem vagyok tőle tiltva,mert minden rendben és minden a helyén van!

Csak óvatosságot tudok tanácsolni,mert sajnos több helyről hallottam,h sex közben előfordul a méhlepény leválása,ami rögtön erős vérzéssel jár! Ezzel nem akarlak megijeszteni! Csak a tapasztalataimat osztom meg veled!

Szóval nálunk is minden rendben és a sex is mehetne,ha kívánnám...:-( De remélem idővel változom!

boldog babvárást nektek!

15 hetes kismama

2010. okt. 21. 19:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is.Éppen azért kérdeztem mert olvastam ilyeneket,viszont sose halottam számomra ismerős ember szájából.Azért nem durvulunk,óvatosak vagyunk,de mégis félek.Én nem a szextől tartok,mert óvatosak vagyunk,én az orgazmustól,ami isteni,de nagyon sok mostanában,és kontrolálhatatlan.Tiszta ninfomán lettem :S
2010. okt. 21. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Igaz, hogy még csak 7 hetes vagyok, de ugyanúgy kívánom az együttléteket a párommal, mint eddig. Nálunk csak annyiban nyilvánul meg az óvatosság, hogy kétnaponta vagyunk "csak" együtt. Ja és persze nem durvulunk... :) Remélem mire 10 hetes leszek nőni fog az étvágyam ;) :D:D Ha hazaérek meg is tornáztatom ma Apát!!! :D:D

Szép Napot!

2010. okt. 22. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!