10 hetes terhesség, sok orgazmus?
Köszönöm a segítséget!
Én mindenhol azt olvastam,hogy az első trimeszterben szinte senki se kivánja a szexet,hát nálam meg pont nem így van.
Csak hiába talált rendben az orvos,mégis bennem van a félsz,hogy két időpont között történik valami belül,és ezek az eszméletlen orgazmusok majd árthatnak neki,vagy kinyílhat tőle a méhszáj stb.és későn veszik észre a bajt.Vagy az mindig erős görccsel,vérzéssel jár?
az orgazmustól nem nyilik ki a méhszáj.
ha neked jó a baba is boldog mert endorfint kap.
a vetélés ha nem is jár azonnali vérzéssel de lehet érezni hogy valami nem korrekt. - görcsök -
Műhímtag XD, bocs Carmen de pukkadozom:D A vibrátor egyszerább lett volna:D
Amúgy tényleg jó huncutkodást. Mi naponta szexeltünk, a babának semmi baja nem volt; nekem a végén már annál inkább, mert nem volt sehogy sem kényelmes:S
Én kiéhezett "szuka" voltam, de olyannyira,hogy nem volt elég egy orgazmus, tripláztam egy meneten belül:) (nem túlzok..annyit intimtornáztam,hogy így sikerült, pedig régen azthittem,hogy egy van és kész, de nem)
Szóval hajrá és ne aggódj.Ha baj lenne, barnás folyás, vérzés, pirosas akkor viszont irány a doki:)
Szia!
Én sajnos neked ellentétesen fogtam ki a dolgot,de a párom nagyon türelmes!:-)
Egyáltalán nem kívánom,csak néha, persze azért többet vagyunk együtt,de gyakran kerülöm az orgazmust,mert többször előfordult,hogy nekem utána fájt a hasam vagy megkeményedett! de különben nem vagyok tőle tiltva,mert minden rendben és minden a helyén van!
Csak óvatosságot tudok tanácsolni,mert sajnos több helyről hallottam,h sex közben előfordul a méhlepény leválása,ami rögtön erős vérzéssel jár! Ezzel nem akarlak megijeszteni! Csak a tapasztalataimat osztom meg veled!
Szóval nálunk is minden rendben és a sex is mehetne,ha kívánnám...:-( De remélem idővel változom!
boldog babvárást nektek!
15 hetes kismama
Szia,
Igaz, hogy még csak 7 hetes vagyok, de ugyanúgy kívánom az együttléteket a párommal, mint eddig. Nálunk csak annyiban nyilvánul meg az óvatosság, hogy kétnaponta vagyunk "csak" együtt. Ja és persze nem durvulunk... :) Remélem mire 10 hetes leszek nőni fog az étvágyam ;) :D:D Ha hazaérek meg is tornáztatom ma Apát!!! :D:D
Szép Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!