Orgazmus terhesség alatt nagy bajt okozhat?
lehetséges. ha úgy érzed, hogy nem kéne, az elején inkább hanyagoljátok a szexet. van, hogy óvatosságra int az orvos az első pár hónapban, vagy akár végig is. vigyázni kell a durvább szex-el is.
a hüvelyi orgazmus viszont okozhat méhösszehúzódásokat.de ez inkább a vége felé inthet óvatosságra, mikor még nincs itt az ideje szülni.
Nyugodtan szexeljetek, ahogy eddig, orgazmusod is lehet, amennyi jól esik.
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor miért ne?
Ettől NEM fog elmenni a babád!!!
Viszont, ha már nagyobb lesz a pocakod, előfordulhat majd, hogy az orgazmus után bekeményedik a hasad, de az sem baj, az sem árt a babának!
Ha libidód is van, mire vártok??
Tiszta hülyeség! Egészséges terhességnél abszolúte nem okozhat ondot a szex, az orgazmus!!! Sőt, ami az anyának jó, az jó a babának is!
A vége felé segíthet a szülés beindulásában az orgazmus, illetve a spermiumok méhszájérlelő hatása, de csak a végén és akkor sem biztos, csak van, akinél működik. A terhesség nem betegség, ne akarjunk már azt csinálni belőle!
bocs, nem tudom mikor írtam a választ, 1. hozzászólás.
azért írtam,mert nálunk is pl. óvatosságra intett az orvos. én a terhesség első pár hónapjában volt, hogy bevéreztem, barnás vérzés, így vigyáztunk.
az orgazmus mint te is írtad ténylegesen méhösszehúzódásokat eredményez, így mikor nekünk már pl. itt volt az idő, mondta az orvos, hogy most már lehet jókat önfeledten szexelni, hátha beindul a szülés.
mi ezt is követtük.
de emberek és terhességek.. nem egyformák.
A dokim ezt mondta:
Az első 12 hétben óvatosan kell szexelni, de persze lehet behatolással is!Aztán már kevesebb az esélye a vetélésnek, így bátrabban lehet!Az hogy a méhednél érzed a párod, az nem probléma, millió dolog van, ami védi a babád!Egy könyvben azt olvastam,a baba semmit nem vesz észre a szexből max egy kis ringatózást észlel!
Szóval sak nyugodtan szeretkezzetek, ahogy jólesik!
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, akkor azt hiszem este elkapom rendesen! :P
Boldog babavárást, s jó babázást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!