Terhesség alatt éjjeli orgazmus?
Nem mintha terhemre lenne,mert nagyon jó,de furcsálom,mert kamasz korom óta nem volt éjjel ilyesmi.
Sokszor ébredek arra meg éjjel vagy reggel h rántgatózik és görcsöl az egész testem az orgazmutól.
Miért van ez? Nappal gondolni sem tudok a szexre.
Viasat 3-on az emberi történetekben láttam ehhez hasonlót.Ott a csaj 3 hónapos terhes kora óta folyamatos orgazmust élt át,de napközben szinte rá se tudott nézni a férjére.Aztán ,mikor megszületett a gyerekük,azt hitte elmúlt,de nem.
A gyerek 11 éves volt,és már ott tartottak,hogy külön szobában aludtak a férjével,mert a pasit zavarta,hogy önkielégít,miközben vele nem akar...
Terhesség alatt felborul a hormonháztartás, a nők ált. jobban kívánják a szexet. Lehet ez nálad valamiféle elfojtás eredménye (nappal gondolni sem tudsz rá). A tested így kompenzál... Ha sokáig nincs a valóságban, jön álmodban...
Molnár T. (szexuálpszichológus) szerint:
"A férfiaknak is tudniuk kell, hogy a terhesség alatt is folytatható szexuális élet! Az utolsó 1-2 hónapban óvatosabb mozgásokra, kímélőbb testhelyzetekre kell törekedni. Pl. ideális az oldalt fekve, hátulról behatolás. A terhesség vége felé kerülni kell az erős, mély behatoló mozgásokat. Egyre inkább előtérbe kerülhet a petting. Nem kell mindig közösülni. Ujjal, nyelvvel is kielégíthető a kismama, és a férj is.
Az orgazmustól pedig egyáltalán nem kell félni. Az orgazmus a kismamáknál is a hüvelykörnyéki és alsó méhizomzat akaratlan ritmikus összehúzódásával jár együtt. De ez csak pozitív hatással van a babára (nem veszélyeztetett terhesség esetén.). Az orgazmus olyan, mint egy kellemes torna a magzat számára. Ráadásul a baba érzi a mama kielégültségét, orgazmus okozta oldódását. Ez csak a hasznára van fizikailag és lelkileg is. Attól nem kell félni, hogy az orgazmus miatt repedne meg a magzatburok, folyna el a magzatvíz vagy előbb indulna meg a szülés. Mindezen leírtak normál terhességre, fertőzés és betegség nélküli nem veszélyeztetett terhességre vonatkoznak."
Remélem segítettem...
Szerintem ez nagy segítség volt,mindjárt fel is pontozlak. :):):)
Jókat írtok,jó ilyen válaszokat olvasni.
Szia!
Ez teljesen normális. :) Én is így voltam az első 3 hónapban, aztán utána váltottunk, mert nagyon kívántam a páromat, így az ájjeli orgazmusok is megszüntek.
Nyugi, el fog múlni! Annak idején feltettem én is ezt a kérdést, és nagyon sok sorstárs válaszolt. :)
Én is úgy voltam, hogy magára az orgazmusra ébredtem fel az éjszaka kellős közepén...
Kitartás!
Köszönöm Utsó!
Megnyugtattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!