Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés az orgazmus...

Milyen érzés az orgazmus terhesség alatt? Miben más?

Figyelt kérdés

Sajnos veszélyeztett terhes vagyok és el voltunk tiltva a sextől, de már alig birom, olyan jól esne egy orgazmus, ha aktus nem lenne még akkor is!!! 26 hetes vagyok mire számítsak, lehet buta kérdés, de nem akarok másra fdigyelni, és tudni szeretném mit érzek a pocimnál..

aggódó kismama (a doki mikor 16 hetes voltam azt mondta, hogy óvatosan lehet sexelni de nem mertük kockáztatni, semmi gondom nincs már a 11 hét óta segítetek???)

2008. márc. 19. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD
2008. márc. 19. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Sokkal jobb érzés, intenzívebben éled meg az orgazmust. Ha már az orvos engedélyezte, szerintem nyugodtan szexelhettek. Én a hasamnál semmit nem szoktam érezni, szeretkezés után aktívabb a babóca is. Ő is kellemesnek éli meg a szülei örömét, legalábbis ezt ,mondta az orvos is, meg erről olvastam a neten is.Esetleg a pozícióval lehet gond, mert egy idő után a nagy pocaktól már nem lehet akárhogy egymáshoz férni:)

Jó mulatást:)

2008. márc. 19. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem megkeményedik utána a hasam egy fél perc erejéig, de nincs semmi bajom utána. Én a helyedben inkább az orvossal beszélnék, hogy egy orgazmus okozhat-e gondot a te esetedben. Ha igen, akkor felesleges kockáztatni! Sok sikert!

2008. márc. 19. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia..nekem is bekemenyedik a pocakom orgazmus utan..de keves ideig olyan....kokemeny:-)

24 hetes kismama:-)

2008. márc. 19. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon bekeményedik a pocakom utána. Mintha beton lenne a helyén. De nem érzek kellemetlenséget, hamar el is múlik. Utána az én picurom is katívabb odabenn - gyakorlatilag megpróbálja a hasfalamon keresztül kidugni a lábacskáját.:-)

Az orgazmus amúgy sokkal intenzívebb és gyorsabban megvan, mint terhesség előtt.

Szerintem mindenképp a dokidra hallgass ezügyben. Rossz, ha mellőzni kell a szexet, de a kisbaba megér ennyit.

2008. márc. 20. 06:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a doki engedi, szabad. Rendesen is. Ha nem engedi, akkor az orgazmust is mellőzni kell minden formában, mert hormonokat szabadít fel, ami beindíthatja a szülést.
2008. márc. 20. 07:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Olyan érdekes,keményedik a poci, de nem szabad neki sokáig,és ne járjon erős görccsel.Én is hasonlóan voltam, a 20. héttől mertük(lehetett volna korábban is),de nekem nem volt szerencsém,egyszerűen nem tudom elengedni magam,folyton féltem a méhszájamat,és nem is tudok ellazulni.Remélem neked

szerencséd lesz,és sikered,én lehet feladom, és szülés után folyt. köv.

2008. márc. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!