Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Henatoma terhessèg alatt?

Henatoma terhessèg alatt?

Figyelt kérdés

Meddig vèreztetek?

Nàlam tegnap kezdődött, màra mar csak egy nagyon kevès barnàzàs. Most jöttem el az uh-ròl, van egy kicsi hematoma, de a doktornő nem mondott semmit.

2023. dec. 11. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 5,5 héten át véreztem, de voltak napok, amikor semmi nem jött, majd újra. Kitartás, szedj esetleg Rutascorbint és Velfemet.
2023. dec. 11. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem pont aktuális,sajnos. 1x volt egy nagyobb vérzés,nagy mennyiségű. Utána még 1 napig törlésnél véres volt,majd 2 napig egyszer egy db. barna folt. Azóta lekopogom több,mint egy hete semmi,pedig a pénteki UH alapján nem igazán szűnt,bár nem mérte le.

1# Addig wc,zuhanyra keltél fel csak?

2023. dec. 11. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, engem fekvésre ítéltek, csak wc és zuhany jöhetett szóba. De nagyon makacsan tartotta magát és nőtt is időközben. 5 és fél hét múlva még mindig ott volt, de utána nem volt barnázás, szépen lassan felszívódott.

Nagyon stresszeltem végig, kitartást kívánok nektek!

Utrogestant is alkalmaztam, 3x2-t, de azt már előtte is használtam.

1-es

2023. dec. 11. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt. 6+5-nél kedztem barnázni, akkor rohantam az ügyeletre. Megvizsgáltak, nem találtak semmit, de a szívhangját először hallottam.

Semmit sem írt fel a doki, csak leosztott, hogy ne jóemberkedjek, vetéljek el otthon csendben, ez úgyis selejt lenne, abból nem kell több.

Persze másnap mentem a saját dokimhoz, ő ágynyugalomra intett, írt Cyclogest progeszteront napi 2x400 mg-t, mondta, hogy napi maximum fél óra legyen a mozgás beleértve a mosdót, fürdést. Magnéziumot meg Velfemet kellett még szednem, ez utóbbi segíti a magnézium felszívódását és erősíti a méh szöveteit. Pár nap alatt elmúlt, azt hiszem 3-4 nap volt maximum.

A 12. heti uh-n találták meg a kis hematómát, addig nem látszott. Addigra meg szervült, tehát ártalmatlan kötőszövetté vált. Aztán már nem kellett feküdni, de dolgozni nem engedett vissza a doki.

A progeszteront felére csökkentette, de az marad a 34. hétig. Most 27 hetes vagyok.

2023. dec. 11. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elfelejtettem, hogy magnéziumot is kellett szednem nekem is. Voltak napok,amikor a gyógyszereimmel együtt 20 bogyót szedtem, már követni sem tudtam.

A progeszteronpótlás nekem a 20. hétig tartott, ha jól emlékszem.

Most 32 hetesek vagyunk, egy másik problémával nézünk szembe, úgyhogy megnyugodni azóta sem igazán tudtam. Bíznunk kell a kicsikben, tartsatok ki lányok!

1-es

2023. dec. 11. 15:50
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen csajok. Elèg ijesztő ez az egèsz vèrzèses dolog. Nekem annyit mondott a doktornő hogy amikor tudok pihenjek, de ennyire szigorùan nem mondta. De azèrt persze fekszem amennyit tudok.

Én cyclogest kaptam, 2x400 mg,meg szedek terhesvitamint, de semmi màst nem irt fel vagy javasolt.

Utolsò vàlaszolò, kitartàs neked is!

2023. dec. 11. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer, mikor kifakadt, de akkor véreztem, azt hittem, vetélek. 7 hetes voltam. Addig a hematóma létezéséről sem tudtam (1 héttel korábban nyoma sem volt). A kifakadásra 1 héttel megint csak nem látszott uh-n, a vérzés másnapján távozott belőlem némi barnázással.
2023. dec. 11. 19:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Most màr nekem is csak barna, de darabos. Elèg minimàlis.

De mivel a hematoma még ott van, gondolom ùjra vèrezhetek.

Nektek fàjt is a hasatok?

2023. dec. 11. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Semmilyen tünetem nem volt. A vérzéskor is az volt a fura, hogy ha vetélés (mert ugye annak hittem), miért nincs görcs, fájdalom.
2023. dec. 11. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:
2# vagyok. Nekem a vérzés előtt elég furcsa feszülő,nyilalló érzésem volt,ami azelőtt nem. Utána jött a vérzés. De feszülgetett a hasam a kórházba is végig,de az már olyan volt,pedig már vér nem volt,de hogy amúgy is,vagy most emiatt feszült,nem tudom.
2023. dec. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!