Császár után 2,5 honappal nagyon halvany masodik csik van a teszten. Lehetséges, hogy még nem ürült ki a hcg?
Mennyire halvány?
Lehet csak száradási csík vagy hasonló...
Ha védekeztetek, akkor szerintem azért nincs nagy esély a terhességre. Ráadásul úgy, hogy még egyszer sem jött meg, tehát nem is igazán állt be a ciklusod.
Mármint persze van rá esély, hogy a szülés utáni első peteérést elkapjátok, de azért ez nem általános, főleg nem védekezés mellett.
Az mindenesetre biztos, hogy nem az előző terhesség miatt pozitív, az a hcg már tuti nem kimutatható :)
Nem tudsz képet küldeni?
Már miért lenne fura,hogy nem jött meg?
Rengetegen vannak,akiknek szoptatás nélkül se jön meg azonnal, vagy ha még is jön felborul..
Olyan szó, hoyg "cicil" nincs, azt legfeljebb "cicizik"-nek lehet mondani.
Másrészt a szoptatás nem fogalmzásgátlás, semmi köze az egészhez
8-9!
Szerintem a szoptatást nem a teherbeesés megakadályozása okán hozta fel a kérdező, hiszen írta, hogy védekeztek is, nem a cicizéstől várta a fogamzásgátlást.
Inkább arra írta, hogy még mindig nem jött meg neki, pedig már nem szoptat, tehát a prolaktin szintjének már normalizálódnia kellett (volna), és ezt nem érti.
Kérdező!
Ez nem mindig függ össze, nyugi!
Én még reggel-este most is szoptatok, igaz, hogy szerintem már csak "hobbiból" csinálja a 15 hónapos fiam, mert tej nem nagyon lehet :)
Viszont már kb. 8 hónapos kora óta megjön, de nem rendszeres, szóval még boríthatja néha a szoptatás (vagy bármi más).
De a dokim anno azt mondta, hogy teljesen normális, ha nem jön meg, míg szoptatok, és akkor menjek vissza hozzá, ha fél évvel (!!!) a szoptatás elhagyása után sem jön meg. Tehát valószínűleg semmi baj nincs nálad, biztos ki kell heverned a császárt is, ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!