A terhesség miért áll folyamatos kínlódásból és szenvedésből?
Egyáltalán hogy lehet ezt "áldott állapotnak" nevezni, amikor 0-24-ben hányingered van, hánysz, szédülsz, görcsölsz, vizesedsz, az ágyból nem tudsz feltápászkodni, a hányás miatt pedig kórházba kerülsz, hogy ne száradj ki teljesen.
Van, aki még a munkájára sem tud koncentrálni, mert kikészítik az állandó rosszullétek, emellett a gyerek szétrugdossa a hasadat, és némi esetekben fájdalmasan rángatja a köldökzsinórt.
Egyáltalán miért így lett ez kitalálva, hogy végigszenvedjék a nők a 9 hónapot?
És akkor a szülésről ne is beszéljünk..
Az egyik fórumon olvastam ezt a kommentet a terhességről egy anyukától:
"Én császáros voltam, de szerintem témába vág, ha már azokról a dolgokról beszélünk, ami tabu szokott lenni.:Sajnos a szülés az egy dolog, mindenki a szüléstől fél miközben maga a terhesség már jó nagy rongálást tud csinálni az ember testében, bizony akár odalent is, a nagy medencére nehezedő súly, a hormonváltozások stb...én nem gondolom, hogy a császár feltétlenül a könnyebb, vagy kíméletesebb út, ha nehéz a terhesség, ugyanolyan nehéz a regenerálódás, mint hüvelyi szülés után.
Nekem sokat segített volna ha valaki az elején elmondja MENNYI MINDEN tönkremehet a terhesség és a szülés következtében, a plusz kilók, striák, vagy gátsebek csak egy kis részei az egésznek.."
Csak azt nem tudom, hogy miért úgy lett kitalálva a terhesség, hogy megrongálja a testet..
23-as, hát igen, szerintem az, hogy "tönkreteszi" a testet, már nagyon a véglet.
Esetleg megváltoztatja, de nem hiszem, hogy tényleg senki nem mondta el ezeket neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!