Placenta a hátsó falon tapad de fedi a belső méhszájat?
Ezt mondta a dokim tegnap,10 hetes vagyok. Alapból kis vérzéssel mentem be,amit szerinte nem is ez okozott. (Hanem a külső méhszájon van egy kis polip ami erőlködésre vérezni kezdhet) De ettől függetlenül azt mondta hogy nincs szex és semmi fizikai megerőltetés. Dolgoznom szabad mert irodai munkát végzek de pihenjek amennyit tudok. (Van egy 3 éves ovisom is itthon szóval nem tudom ezt mennyire lehet betartani)
A doki szerint el fog a placenta onnan mozdulni idővel. Volt valaki hasonlóan? Ha elmozdult,mikorra,hányadik hétre?
#2 nagyon jó, szemléletes példával írta le!
Nekem a 12. héten lógott rá, itt is eltiltás a szexuális élettől, sőt, nekem feküdni kellett.
16. héten már csak megközelítette a méhszájat, 20. héten már közelben sem volt, 24. héten már fundusban.
Szépen feljebb "vándorolt" a méh növekedésével.
Próbálj sokat pihenni, nem guggolgatni, inkább térdelj, ne emelje nehezeket most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!