Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy ennyit égetnek?

Normális hogy ennyit égetnek?

Figyelt kérdés
24+ hétben járok mostanában majdnem minden nap égetnek. Sőt valamikor hányingerig. Ez normális? Megkeseríti a napjaim szó szerint :( Ha van valami jó praktika ami bevált erre kíváncsian várom. Köszönöm.
2023. nov. 23. 18:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
16%

31,ott a leírás.a nem hülye ember már ki tudja következtetni mit akar a kérdező.

A hülye ember még inkább kotekszik 🤷

2023. nov. 23. 22:20
 32/37 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is mint szegedinek az jott le, hogy egetnek az utcaban es zavar a fust :)
2023. nov. 23. 22:41
 33/37 A kérdező kommentje:
Elnézést kértem már mindenkitől a félreértés miatt, de sajnos még mindig nem kaptam választ a kérdésre hanem csak elakadást a kiírásra
2023. nov. 23. 22:47
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális terhesen, hogy sokat van gyomorégésed. Írnak fel rá gyógyszert, ha olyan súlyos.

Nekem éjszaka jelentkezett, direkt a bal oldalamon aludtam, úgy kevésbé. Vagy ettem egy joghurtot, és elmúlt (rzt ki kell tapasztalni, hogy milyen étel segít/ront, nem biztos, hogy neked is a joghurt).

2023. nov. 23. 23:26
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Salvus víz segített.
2023. nov. 24. 06:51
 36/37 anonim ***** válasza:

Hideg tej.

De tényleg jobb ha az orvos ír rá valamit.

2023. nov. 26. 20:30
 37/37 anonim ***** válasza:

Nekem gyógyszerek közül gaviscon vált be.

És hogy felforraltam egy dl vizet, tettem bele egy kávéskanál étkezési szódabikarbónát, elkevertem és hagytam állni. Amit este csináltam reggel fogyasztottam, amit reggel csináltam pedig este.

Persze mindkettő csak ideig-óráig hatott, és volt, hogy csak enyhítette, de az is megváltás volt.

2023. nov. 30. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!