Normális,hogy így kavarognak bennem az érzések, és hol
vidám vagyok, hol depressziós?
Figyelt kérdés
Nagyon várjuk a baba megszületését, de egyben rettegünk is, hogy nehogy a szülésig baj legyen. Vannak napok, mikor tök jól vagyok, energiám igaz nem sok van, de mindent rendben találok magam körül, aztán akár másnap úgy ébredek, hogy "élni sincs kedvem", egész nap csak feküdnék,semmihez semmi hangulatom.
Első baba, szóval nem tudom milyennek kell lennie a harmadik trimeszternek. Nektek voltak ilyen szélsőséges hangulatingadozàsok?
2023. nov. 13. 07:55
1/7 anonim válasza:
Hány hetes terhes vagy és hányadik hónap? Pszichológus vagy pszhiáter terápia segíthet nektek. Baj mindig történhet, de ne erre gondoljátok, mert be csavarodtok. Hormonok és a szülésre készülődés, vártatok a babára ez okozza. Ez szülés után, elmúlik.
2023. nov. 13. 08:13
2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy ilyenkor stressz hormon termelődik, ami a babának jó, de a kismamát olykor feszültté teszi. Meg hát a hormonoktól hol ilyen, hol olyan az ember, az egész terhesség alatt. Ezért azért nem megyünk pszichiáterhez 😄. Csak kíváncsi voltam, más is van-e így.
2023. nov. 13. 08:17
3/7 A kérdező kommentje:
Azt meg sosem hittem el, hogy valaminek csupa rózsaszin felhő a terhesség. Mert sajnos vannak dolgok amik miatt valóban terhes ez az állapot. Persze én is élvezem, hogy babát várok, de senki előtt nem játszom meg magam is titkolom el, az árnyoldalàt sem a dolognak.
2023. nov. 13. 08:19
4/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok 20 hetesen. Sokszor felkelni sincs kedvem, máskor kicsattanok az energiától. Bár nekem itt van egy 2 éves aki miatt még jobban össze kellagam szedni, de néha nagyon nehéz.
Figyelj oda magadra, ha tudsz csinálj kis programot, csinálj olyan dolgot ami feltölt. Írj magadnak listat a következő napra mit kéne csinálnod stb.
2023. nov. 13. 09:39
5/7 anonim válasza:
Szia, szerintem teljesen normális. Nekem lombikkal lett babám, sokáig küzdöttünk érte, és mégis voltak ilyen hangulatingadozásaim, arrol nem is beszélve hogy szétaggódtam magam az egész terhesség alatt, hogy nehogy vmi baj legyen. De nem lett semmi baj, teljesen egészséges, nyugodt babám lett és könnyen szültem :)
2023. nov. 13. 09:46
6/7 anonim válasza:
Van egy lassan 4 éves kisfiam, és most várom a kistesót. Majdnem 1 év után jött össze, szóval nagyon vártuk. Mégis vannak napok mikor ha csúnya ha nem,de felteszem magamnak a kérdést, hogy biztos kellett ez nekem? Hozzáteszem az 1.terhességem kb álom terhesség volt. Most meg hetek óta nem bírok enni, állandóan hányingerem van, semmi energiám. De aztán másik nap meg felkelek és boldogan simogatom meg a hasam, és érzem hogy boldog vagyok, hogy itt van velünk a picike is :) Szerintem a hormonok nagyban rátesznek ezekre a dolgokra.
2023. nov. 13. 10:30
7/7 A kérdező kommentje:
5-ös! Nekünk is lombikos baba 🙂. De örülök, hogy neked is sikerült. Tudom milyen ez az út....
Hát akkor még tartsunk ki kicsit és minden oké lesz 🙂.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!