Terhesség alatt mindig van fájdalom,hányinger, barmi más? Milyen hangulatotok volt /van? Boldogok vagytok vagy kicsit depressziósak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 18:36
1/5 anonim válasza:
Az első gyerekemnél nagyon rosszul voltam. 5-6 hónapig hánytam. A másodiknál semmi rosszullét. Most a harmadiknál megint rosszul vagyok. De egy közös. Depressziós nem voltam sose. Most inkább csak aggódást érzek. Eddig csak a terhesség megállapításon voltam a dokinál, lassan egy hónapja. Most megyek majd vissza. Remélem minden rendben lesz.
2/5 anonim válasza:
Kétszer voltam terhes, egyszer sem voltam rosszul, végig panaszmentes, könnyû terhességek voltak.
3/5 anonim válasza:
Amíg el nem kezdtek mozogni addig olyan volt, mint ha nem is lettem volna terhes, utána is csak ennyi változott, meg nőtt a hasam
4/5 anonim válasza:
Unokanővérem az elsőnél semmi rosszullét nem volt, aztán második trimeszterben azonnal kórházba fektették, olyan rossz vese-értékei voltak, aztán költözött haza a kezelőorvosához, de így is majdnem meghalt (alapbetegségét "dobta meg" a terhességi hormonsokk) :(
A második terhességénél ez hálisten nem volt, cserébe 8 hónapon keresztül szinte végig hányt.
5/5 anonim válasza:
17hetes korig hánytam szigorúan napi 1x reggel 6-7 között. Utána semmi tünet, majd a vége felé éjszaka savas voltam. De minden percét imádtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!