28.héten normális, hogy folyton mozog a baba?
Figyelt kérdés
Nem mintha az előző hetekben nem így lett volna, de komolyan, szinte egész nap mocorog, este nagyon durván meg hajnalban is. Nem tudom mikor alszik, de nem sűrűn szokott ahogy észreveszem.
Normális ha ennyit mozog a baba?
2023. nov. 19. 15:42
1/4 anonim válasza:
Teljesen normális.Nekem is a 28.héttől baromi aktív.De van 1-2 óra amikor nem mozog majd újra elkezd ekkor alukál :)
2/4 A kérdező kommentje:
Na akkor neked is ilyen 🙂? Fú nekem is nagyon aktív, mindenki mondja, hogy hát az övé ennyit nem szokott azért mozogni. Hát nekem meg szinte egész nap. Persze gondolom vannak lustabb meg aktívabb babák. Csak már mindent hall az ember, azt is hogy jó ha sokat mozog, azt is hogy nem, szóval első terhességem és nem tudom kinek mit kellene elhinnem.
2023. nov. 19. 15:57
3/4 anonim válasza:
Minden baba más mint ahogyan minden terhesség is.Van akinek nagyobb a hasa van akinek kisebb van akin van felesleg és nem érzi meg úgy a mozgást. Azt ki mondta hogy nem jó ha sokat mozog a baba? Sokat mozog ebben a korban még van helye, növekszik is és igénye a mozgás. 0-24ben nem mozog egy baba de ha 2 óránként mozog az is teljesen normális.. Csakis az orvosnak higyj.Nekem is első terhességem 30 hetes vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hármas 🙂. Nem hiszed el, de tényleg egész nap nyomja bent a showt a babám . Ha mondjuk fél óráig főzök, nem érzem, de leülök és már mocorog is. Aztán ha elfekszem akkor meg aztán főleg elkezdi. Max akkor aludhat mikor én, már amikor tudok tőle aludni, de az napi 4 óra mondjuk. Szóval nagyon sokat van fent ,főleg ha frontok jönnek, azt nagyon megérzi, akkor szinte tényleg mindig érzem, ha ülök, ha állok , ha fekszem.
2023. nov. 19. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!