Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végefelé járó kismamák,...

Végefelé járó kismamák, nektek milyen gyakran mocorog a babátok?

Figyelt kérdés
Van itt olyan kismami akinek keveset mozog a babója? Én 37 hetes vagyok, és van nap, amikor alig, de mozog, van amikor nagyon betud pörögni! Ez a mai nap is ugy néz ki, hogy eleven! Tegnap volt olyan, hogy mozgott is, meg aludt is, meg tegnapelőtt is ugyanigy! Észrevettem, hogy amikor rossz idő, vagy esős idő közeledik vagy van, akkor nagyon aktív! Szerintetek baj ez hogy egyik nap így, másik nap úgy? Köszi a válaszokat! Boldog babavárást!
2010. okt. 20. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ma léptem a 39. hétbe a második babámmal. Amit leírsz, az teljesen természetes, mi sem vagyunk minden nap ugyanolyan aktívak. A lényeg, hogy minden nap többször is mozogjon.
2010. okt. 20. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez a helyzet, mi is 39 hetesek vagyunk. Nagyon változó, de mostanában már inkább csak finom fészkelődéseket érzek és a csuklásokat.

Könnyű szülést, jó Babázást!

2010. okt. 20. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót éreztem a lányommal csak annyi külömbséggel, hogy ő egy helyen nagyon ki akart jönni és egész nap csak azt az egy pontot rúgta. Már azt hittem, hogy kilyukad a hasfalam.És nekem elég sokat deformálódott a hasam. Az is teljesen normális.
2010. okt. 20. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy mozog. Nekem is felváltva csinálta: volt hogy majd megőrültem tőle, és volt, hogy alig-alig rúgott.

Viszont az utolsó napokban nekem nem lassult le, sőt még talán mozgékonyabb volt mint azelőtt.

2010. okt. 20. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok, és nekem egyre többet. Főleg éjszaka :) Nem baj ;)
2010. okt. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!