Melyik méretből hány darab bodyt, rugit, kisruhákat vettetek végefelé járó kismamák?
Szia! Én rugiból 14-et (5 db 56-ost, 9 db 62-est), kombidresszből 10-et (ebből érdemes többet esetleg, mert ha mellémegy az anyatejes kaki,akkor lehet, hogy sokáig kell áztatni, hálózsákból 2-t, babazokniból 4-et, de van még kisnadrágja és kardigánja is. A legkisebb méretből nem érdemes sokat venni, mert nagyon hamar kinövi. Sőt én majdnem minden ruhát használtan vettem turiból és licitálós oldalakról. Ezek gyönyörű, szinte alig használt állapotban vannak.
üdv: 35 hetes kismami
Én is vásárban meg turiban vettem minden tipegőt, bodyt, kissapkát, autós kabátot stb. Ezért annyira nem zavar, hogy a 250 ft-os rugdalózóból nem tudok használni valamit, mert kicsi lesz már az elején is. én vettem 1db 52-est (biztos, ami tuti)2 db 54-est, 56-osból legalább 10 van (ebből néhányat kaptunk), 60,62-esekből is össz. 10-et "gyűjtöttünk", de már 64-66-68-ast is kaptunk egy párat, úgyhogy szerintem nem kell többet vennünk(-:
fehér bodykat , pamutot, 3 db-ot lehet a tesco-ban venni 990 ft-ért. Szerintem az is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!