Miért érzem azt néha, hogy a pockom helyén egy nagy darab kő van?
Szedem a magnéziumot így mostanában kevésszer keményedek,viszont sokszor érzem úgy hogy a hasam egy nagy kemény szikla..Ha fekszek mondjuk fél órát és felkelek akkor olyan mintha szét akarna szakadni a szemérem csontom..alig bírok elindulni..
Ha lehajolok alig kapok levegőt,ha leülök szintén,pedig még csak 25+2 hetes vagyok
Normális ez?
...pocakom...
Bocsi,kimarad egy a betű :)
Kedves Réti bubuzér!
Mint amint írtam szedem a magnéziumot és ritkán keményedek..
Nem is keményedésre értettem hogy olyan a hasam mint egy nagy kő...
2 hetente járok a dokimhoz és minden rendben van..
Csak érdekelne hogy más is volt/van-e így és hogy ez normális-e!
Köszönöm a kedves válaszod!!!!
3x1 magnezium citrici 500mg-ot szedek..Ennél többet nem lehet ebből azt mondta a doki..
Voltam már ügyeleten is de ott is azt mondták hogy ez normális,szedjem a magneziumot,mást nem tehetek...
gondolom magneb6-ot szedsz, mert a magnézium tökéletes felszívódásához kell a b6 vitamin. (ha nem ilyet szedj). És szerintem is ez is keményedés. Éreztem ilyet én is kicsit más, mint a konkrét keményedés, de szerintem ez is az. Nekem súlyos esetben kocka alakúra deformálódott olyan erős keményedésem is volt. Nagyon kell erre figyelni (koraszülés). Ide másolok egy másik hasonló kérdésre adott válaszomat, hátha segít:
ez abban az esetben igaz, ha nem tudják jól szedni. Nekem mindkét terhesség koraszülésgyanus volt. Nagyon szupi orvosom volt, de még ő sem tudta, hogy hogyan kell szedni (utóbb kiderült). Első gyermekemnél szedtem simán 3X1-2. Hála égnek 2 héttel jött csak előbb (30 héttől voltak fájások, első nst-n azt mondták csak bent kell maradnom mindjárt szülés lesz, mire kiröhögtem őket, hogy ilyen fájásaim vannak már 2 hónapja, így hazaengedtek, nevetve hozzátették, majd még este visszajövök. Rá 2 hétre szültem). Másodiknál már a 27 héttől jöttek a fájások (sokkal erősebbek). Itt már volt szülésznőm, akit felhívtam (jöttek a karácsonyi ünnepek). Volt valami nagyon szupi orvos kollegája, akivel konzultált és visszahívott, hogy vmi teát igyak és figyeljek oda a magne B6 szedésére, hogy egyenlő időközönként szedjem be, mert csak úgy használ, ha folyamatos a hatása (mint a fogamzásgátló). Tehát ha 3X szedem (ebben az esetben így kellett) akkor 24óra osztva 3-mal. Vagyis igen éjjel is órára kellett ébrednem, hogy beszedjem a gyógyszert. Vagy este 11-ig fent voltam, és 7-kor keltem.
Ez nem olyan érzés mint amikor keményedik...Hanem inkább mintha feszülne és szét akarna repedni rajta a bőr...Nem kemény,csak olyan érzés,mintha több 10kilós lenne....
nekem azt mondta a dokim hogy a magne b6 semmit nem ér..ezért írta fel a magnézium citricit abból is a legerősebbet...
Furcsa érzés nekem is mert a kislányomnál nem volt ilyen problémám..Voltam vele visszatartáson és utána szedtem 2 fajta gyógyszert a 36. hétig..
De most hiába panaszkodok a dokimnak,azt mondja hogy ez normális....mert hogy nő a hasam és természetes hogy feszül..Pihenjek sokat..Ami elég nehéz egy örökmozgó 2,5 éves gyerek és a házimunka mellett..család messze!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!